![]() |
|
106 quicksilverım çok yakıyor acill yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
minik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2015 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2015 Saat 12:02 |
arkadaşlar herkeze iyi günler 2000 model quicksilverim var aracımı yeni aldım ama sanki çok yakıyor 100 tl benzin ile şehir içinde 180 / 200 km arası gidiyorum sizce normalmi. Enjektör temizleyici döktüm depoya gene fayda etmedi
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OKSİJEN SENSÖR ARIZASI VARSA ÇOK YAKAR BİLGİSAYARA BAĞLATTIR..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
minik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2015 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Bilgisayara baglattim hic bir hata vermiyor
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
KULLANIMLA ALAKALI DA OLABİLİR SIKIŞTIRIYOR MUSUN PEKİ YOLDA ???
FAZLA YAKMA OLAYI O KADAR GENİŞ BİR YELPAZE Kİ ANİ HIZLANIP ANİ FREN SIKMADAN TUT LASTİKLERDEN AYARA KADAR HERŞEY OLABİLİR... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
2.vitese takıp sabit devirde bile gittimde gene aynı rakamlar çıkıyor ortaya malesef. Kesinlikle kullanımdan alakalı olacagını sanmıyorum çünkü çok sakın kullanıyorum
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
sürekli 2. viteste giderseniz tabii çok yakar ne kadar vites büyürse tüketim o kadar düşer.
|
|
![]() |
|
anlatmak istedigim bütün yolu 2. vites de gidiyorum demek degil di :) çok sakin bir şekilde gitsemde tüketim aynı onu anlatmak istedim 2.vites diye
|
|
![]() |
|
JANTLAR GENİŞ Mİ ?
EGZOZ VAR MI ? PERFORMANS FİLTRE VAR MI ?
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
kendi orjinal janti mevcut eksoz var ama sürekli kapalı kullanıyorum performans filtre si de yok
|
|
![]() |
|
![]() |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
demek ki normal yakıyor çok trafik varsa bence normal.
|
|
![]() |
|
alistavaci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alistavaci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede çok gibi geldi 195.45.15 jant var bende 106 qs şehir içi 40 krş oda dur kalk çok yaptığım halde fln geliyor yüklenmessem tabi oda havafiltreside var eksoz yok birde aldığın benzin istasyonda farkediyor ben 50tl opetten aldım 100km zor götürdü petrol ofisinden aldım 100tl 260 km fln götürdü bunada dikkat etmek lazım sana tavsiyem bi kaç kere farklı istasyondan aynı rakamlara az benzin al dene bi derim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |