![]() |
|
106 'ma KOLÇAK bulamıyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2014 Saat 15:31 |
merhaba kolay gelsın herkese....lanet zencıme uygun ve guzel bı kolcak bulamadım beyler?
yardımcı olurmusunuz?
|
|
![]() |
|
smiley ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başka bir konuda bir arkadaş tavsiye etmiş. Açıklamada tüm yerli ve yabancı araçlara uygun yazıyor.
http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-full-fonksyonlu-surgulu-kol-dayama-kolcak-gri-12459/productDetails.aspx?productId=otelf12459&categoryId=20036491#Gorseller
Düzenleyen smiley - 21 Ağustos 2014 Saat 15:57 |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fikir olması açısından benim aracımdaki kolçak ben yaptırmadım ama sanırsam içeri dogru düz bir boru ile koltuga kaynaklanmıs daha sonra kolcak koyulmus gayet saglam ben cok memnunum
![]() ![]() ![]() Düzenleyen yawruaslan - 22 Ağustos 2014 Saat 15:03 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tarz birşey kullanabılırsınız çok sağlam bır urun değil ama ıçıne bıseyler koyulması surgulu olması ve estetık goruntu bakımından çok guzel duruyor 206 da kullanıyorum ben 106 ya uyumluluğu varmı bılmıyorum konsoldan dolayı uymaz gıbıme gelıyor ama denemek bakmak gerek. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |