![]() |
|
106 ACİL Bilen yardım Etsin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
searxx ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2012 Konum: yokkk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2012 Saat 19:22 |
Arkadaşlar aracım yolda giderken gaz bitti tam o sıra benzine geçip yekindi 100m giddikden sonra tekrar yekindi ve sarsıntılı şekilde çalışmaya başladı durdurdum gene aynı hep sarsıntılı yardım edecek var mı ? :S
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
depoyu yarıya kadar doldurun.birkaç gün böyle gezin benzinde.düzelmesi gerekir.(biraz da devirli kullanın)
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Arkadaşa katılıyorum şayet o durumu yapıp halen devam ediyorsa benzin pompasina ilk baktırın
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acaba hem Benzinde hemde Lpg'demi çalışıyor. O zaman sarsıntılı çalışır araç.. Lpg açma kapama B/G tuşuna basılı tutarak çalıştırmayı deneyin..
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
en yakın yerden gaz al ve benzınde kullanmadan ustana gıt bence sakın devırlı kullanma o aracı cunku benzın sıstemınde sorun var sureklı lpg de kullanmandan dolayı
|
|
![]() |
|
searxx ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2012 Konum: yokkk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
beyler ben yarın götürecegim aracımı bu gün servisi aradım bunu anlattım enjektör olabilr dedi yarın götürecem .. ama çok sarsılıyor titreme oluyor arabada gaza basınca .s
|
|
![]() |
|
bu arada arabada atiker takılı beyler benzinde çalışıyo sonra lpg geçiyo hep devam ediyo sarsıntı
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
enjektör deildir kardeşim.. benzer bi sorun yüzünden taa faransadan enjektör takımı getirttim ama sorunum çözülmedi...yalnız benimki hiç çalışmıyodu
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
başka ne olabilr ki .s
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
beyin
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
anilcelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilcelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede var .. makıneye taktırdım sanayıde atesleme tetıkleyıcısnde pproblem cıktı . servıs tuplu arac lara bakmıyor tekleme ve tıtreme hat safada napacam bılemıyorum
|
|
PEUGEOT 206 X-LİNE
|
|
![]() |
|
karburatörlü lpg deildir ins kullandıgınız lpg kiti??? sıralı sistemdir
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |