![]() |
|
1 Cevap bile yok aciL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilmem26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2012 Saat 00:45 |
106 aracımın yeni kasa olmasına Ragmen Arac Kapı kolları Eskı Kasa Gıbı yukarı kaldırmadılıdır. Yenıye Cevrılebilirmı Yandan cekmeli yanı Cevrılırse malıyetı ne olur.. Acil bilgi. luften
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 gün içinde cevap alamadınız diye yeni başlık açmanıza gerek yok, zaten bilgisi olan arkadaş varsa başlığınızı görünce size yardımcı olacaktır.
Probleminiz de aracınızı kullanmaya engel olacak ya da ne bileyim hayati bir sorun değil aciliyetini anlayamadım, aciliyet sadece sizin sabırsızlığınızda gibi geliyor bana. Neyse umarım yardımcı olacak bir arkadaş çıkar, iyi geceler. |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
bilmem26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Aciliyet Arac suan Sanayide Ve Ona göre parça alıcam kaza oldugu ıcın . 1 Gun ıcınde cevap alamam degil problem sadece 106 kullanıcılarından olur yada olmaz bi cevap aalabilseydım cok ıyı olucaktı calıstıgım ıcınde aksamları bakabiliyorum. Sabırsızlıgım bu yuzden usta cevap beklıyor. iyi geceler
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Böyle bir işlemi yapan var mıdır ben de merak ettim. Kapı kulbu takıntısı ilginç. Eski ve yenisi nasıl oluyorki ?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Dediğiiz olay galiba tek kapılılarda olan olay
|
|
![]() |
|
evet tek kapılı aracta
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() Düzenleyen feline - 12 Haziran 2012 Saat 10:38 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sponsorumuz oto efe yi arayıp detaylı bilgi alabilirsin 106 uzmanıdır. İletişim bilgileri yukarda yazıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |