![]() |
|
Citroen Xantia kullanan var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kapadok ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2022 Saat 12:03 |
Merhaba arkadaşlar bir xantia buldum ve çok temiz. Ancak araba hakkında hiçbir bilgim yok. Bende almak istiyorum. Siz ne diyorsunuz.
1- kronik sorunları var mı? Çünkü fransız otomobilleri için çok arıza çıkartıyor diyorlar 2- Xantia'nın yedek parça sıkıntısı var mı? İnternette hakkında pek bir şey bulamadım ama burada bir soruyum dedim. Kullanan veya xantia hakkında bilgisi olan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Burada Citroen Xantia alınabilir yazıyor siz ne diyorsunuz. |
|
2003 Peugeot 307 XT
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kullanmadım ama hiç bulaşma. Motor vs parçası ortak olur bulunur ama mekanik va kaporta parçalarını bulmanız imkansız.
Zaten motor hacmi de yüksek
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |