![]() |
|
Manuel Fan Düğmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
QqnLc4N ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2020 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2021 Saat 19:21 |
Peugeot 206 1.6 XT 2001 model aracıma içeriden kontrol edebileceğim açılır kapanır fan düğmesi yapmak istiyorum. Örnek: FAN 1 düğmesine bastığımda 1. kademe hızıyla fan dönsün. FAN 2 düğmesine bastığımda 2. kademe hızıyla fan dönsün. Ancak olur da hararet kalkarsa, manuel olarak açık çalıştırdığım tesisat ile aracın kendisinin gerektiğinde çalışmasını sağlayan tesisat birbiriyle çakışıp bana sorun yaratmasın. Aracın orjinal açtığı fan benimkiyle kısa devre etmesin.
Yardımcı olur musunuz?
|
|
![]() |
|
littlenikksay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı littlenikksay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yararlı uygulama, takip..
|
|
206 1.6 XT 110HP
|
|
![]() |
|
QqnLc4N ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2020 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
up+++
|
|
![]() |
|
+upp
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Ben açıkca tavsiye etmiyorum bu tip işlemleri yapılır yapılmasına ama. neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsunuz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Uzun yolda fark edilmeyecek hararete bozulmuş olan fan devresine acil durum sistemi olarak düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Yapılışı nasıldır acaba? Her elektrikçi yapabilir mi.. Yaparken dikkat edilmesi gereken konular var mıdır acaba..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |