![]() |
|
206 ön sis aktivasyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2022 Saat 12:34 |
Merhaba 2004 model 1.4 x-line aracım var.sinyal kolunda siserin her iki yönünü gösteren ibare mevcut.bazı konular buldum bu forumda fakat zaman aşımından dolayı resimler gitmiş.tamponda yer açma kısmını hallederim.ben orjinal olsun istediğimden sinyal kolu ile halletmek istiyorum.
yazılımla aktif ettikten sonra elektrik tesisatı konusunda nasıl bir yol izlemem gerekecek bunu öğrenemedim.yani hazırda bir altyapı var mı ? yoksa bu hattı nerden çekmem gerek bu konuda yardımınızı istiyorum.
|
|
![]() |
|
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ek not : motor içi bsm'de 6 no'lu sigorta yuvası mevcuttu ve 10a sigorta takılı durumdaydı.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
motor siğorta kutusunda eksik bir role oluyor kardeşim onu yapılması lazım. kol orjinal olarak kullanabilirdin. Ben biraz araştırayım eski konularda bulabilirsem atarım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
@sonerkyl hocam eski konuları karıştırdım detaylı bir konu var hatta ama resimler açılmıyor.birde benim bsm delphi marka.konuya göre sigorta ve röle yok ama bende sigorta var hatta 10 amper takılı durumda.bsm'nin içini açıp röle var mı bakmam gerek ama tahminimce vardır çünkü diğer donanımlarıda yapmak istediğimde tüm altyapı var olduğunu görmüştüm(örn. bagaj lambası için sokete kadar yapılmış,dış sıcaklık göstergesi için sensör bile var gibi gibi)ben bu araçta tesisatın olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
|
|
![]() |
|
yokmudur bilgisi olan ?
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
bsm'nin içini açtım ve 6 numaralı sigortaya bağlı rölede mevcut.yani elektriksel altyapı orjina olarak var.birde sol far arkasında şaseye kauçuk ile sabitlenmiş bir soket var.bi ihtimal sis için diyorum ama sizce nedir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |