![]() |
|
406 Hdi Çalışmıyor , Çalışsa da Gitmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismailbaran6666 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Esnaf :) Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailbaran6666
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 18:23 |
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA.
BENİM ARACIM 2000 MODEL 406 HDİ ARAÇ TA BİR HAFTADIR BİR SORUN VAR . İLK ÖNCE ARAÇ YOLDA GİDERKEN STOP ETTİ . ÖZEL SERVİS E GELDİ . UĞRAŞTILAR ETTİLER ÇALIŞMADI .EN SON ARIZA OLARAK MAZOT POMPASI BASINÇ SENSÖRÜ DEDİLER. GİTTİM KOMPLE POMPA İLE YAPTIRDIM GELDİM ANKARA DA . ARACA O POMPA YI TAKTILAR ARAÇ HEMEN ÇALIŞTI . BİR GÜN SONRA YİNE YOLDA GİDERKEN ARAÇ STOP ETTİ BU SEFER YİNE GETİRDİK . ARAÇ SADECE ETER VEYA BALATA SPREY İ İLE ÇALIŞIYOR . VE ROLANTİDE UZUN ZAMAN ÇALIŞIYOR . ARAÇLA YÜRÜMEYE BAŞLAYINCA 100 METRE SONRA STOP EDİYOR . VE BİR DAHA KOLAY KOLAY ÇALIŞMIYOR . ÇALIŞINCA DA YİNE STOP EDİYOR . BAZEN ETERSİZ ÇALIŞIYOR AMA YİNE BELİRLİ BİR ZAMAN SONRA STOP EDİYOR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |