![]() |
|
Motor arıza ışığı ve tekleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hasan okçu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 4 Saat 29 Dakika önce Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan okçu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 4 Saat 15 Dakika önce Saat 19:21 |
Arkadaşlar öncelikle selamu aleyküm
Benim 206 benzinli motor arıza isgi yanıp sönüyor yolda giderken böyle yapınca araba çekişten düşüyor araba boşa aldigimda arabayı titreritiyor ve devir kendi kendine yükselip düşüyor ateslem bobini buji değiştim aynı en son enjektörleri hepsini değiştim 3-4 gün normal çalıştı sonra yine arıza ışığı yanıp sönmeye başladı dit-dit diye gene aynı sorun midem bulandi artık sorunun kaynağını bı türlü bulamadım benim aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi benzin filtresi bi kere kırıldı degsitim ondan sonra böyle olmaya başladı acaba kırıldığında depoya pislik gittik enjektöre mi gidiyor tahmin yürütüyorum yardımcı OLURSANİZ COK SEVİNİRİM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |