![]() |
|
206 Xline Otomatik Şanzıman Vites Geçiş Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wins7on ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dün Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 16:46 |
Merhabalar, foruma yeni üye oldum. Son 1 haftadır aracımın 1. vitesten 2. vitese geçişinde bir sorun yaşıyorum. Şöyle ki; 2. vitese geçerken devir 3000'e yaklaşıyor ve ancak o şekilde vites değişimi gerçekleşiyor. 3. ve 4. vitese geçişte herhangi bir problem yok, ancak 1. ve 2. viteste bu durumu yaşıyorum. Üstelik sürekli de olmuyor, ara ara tekrarlıyor. Daha önce, 2024 Temmuz ayında selenoid valf değişimi yaptırmıştım. O zamanki sorunum, aracın vites atmayarak boşa düşmesi ve hararet yapmasıydı. Önceden işlemlerini yaptırdığım İstanbul Kurtuluş’taki Tütüncü Otomotiv’i arayıp durumu anlattım. Bana, şanzımanın inmesi ve değişmesi gerekebileceğini, bunun da yaklaşık Benzer bir sorun yaşayan veya konu hakkında tecrübesi olan var mı? Gerçekten bu kadar maliyet çıkar mı? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |