![]() |
|
gösterge paneli ışıklandırması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi bakalım
![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ışıklandırmayı değiştirmeyi hedefliyorum Mümkün mü? yoksa yapmayacağım.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi hafta bekle aziz
![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hımm dı haydi bekliyim bakalım Sana Güveniyorum :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Team35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Hocam eline sağlık öncelikle . Bende aynı işlemi yapmak için dipsiz beyaz led aradım buldum da. 2 satır bilgi ekranını youtubeden izlediğim video sayesinde mavi beyaz yapabildim. Fakat kadran ışıklandırması beyaz led de taksam turuncu kalmaya devam etti. Tek fark daha canlı yanması. Anladım ki onun arkasında da turuncu şeffaf bi kağıt benzeri urun var. Senin yaptığın işlemi yapmayı demiycem fakat bi kaç forumda okuduklarım aklıma takıldı. Bu zımpara yapacagin yerleri neye gore belirliyorsun?(sinyal benzin bitme ışığı falan da arada telef olursa ?) Bir de kimi forum sitelerinde kadranı ters cevirmemek gerektiği ve o ibreleri sökünce takıldığı zaman doğru sonuç vermediği sıkıntı çıkarttığı yazıyor. Şu 206 yi bi oynayamadım yardımcı olursan sevinirim .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |