|
206 ve 307 simota aero form performans filtre kiti |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
saolun güncellll
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bilgileriniz için teşekkürler, doğru biliyormuşum detayınıda öğrendim. ürünü almak isterdim ama maddi durumum hiç uygun değil ben uygun olduğumda zaten kit satılmış olur alana hayırlı olsun diyelim,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlısı olsun:)
|
||
yusuf206
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel fiyat bence hayırlı satışlar, bir ay olmamıştır sen bunu alalı.......
|
||
206 XT 118 HP
|
||
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ewet ama araba satılırken kyamadım vermeye:)
|
||
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
günceLLLLL SİMOTAAAA
|
||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim bilgidim ve denedigim kadarıyla açık hava filitresi takınca yakıt ne yaparsan yap artıyor ama bariz şekilde aracın gücü artıyor ben 1.6 16V palioma taktım orjinal 103 hp zaten araç o ufak kasasıyla uçuyodu taktırdıktan sonra kalkışlarda aracın ön tarafını tutamıyodun yüklendiğinde söktürdüm eski durumuna döndü sonunda söktürme sebebim ise yakıttı. filitre 2 bin 3 bin devirde ses çıkaran bisi değil 3binden sonra başlıyo ötmeye ozamanda haliyle yakıtı artırıyosun sakin kullandığında ses çıkmıyo ozamanda taktırmanın bi anlamı yok.
|
||
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
basmassan yakıt artmaz basarsan ister orjınal filtre olsun ister başka filtre olsun araba cok yakar
ama bu filtre ile basmassan yakıt düşer araba rahatlar çünkü amac ses cıkartmak değil
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dizel araca uyarmı bu yada dizel uyumlusu varmı bu parçanın?
|
||
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dizellere görede var genelde kutu içi takıyorlar dizele
|
||
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cuma günceLİ
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
işte normal filtreden farklarından biriside bu
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
araba o orjınal kağıt filtreden nefes almak için zorluyor kendini :)
|
||
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
erhan abiye satılmıştır
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür ediyorum Muammer. Gerçekten çok kaliteli bir ürün. Yolda giderken Sercan kardeşimle biraz test ettik ve arabaya gerçekten kazandırdıkları tartışılmaz. Çekişi hissedilir derecede değişti aracın. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ne kadara aldınız?
|
||
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
rica ederm abicim ne demek güle güle kullan boop bop :D
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
alanada satanada hayırlı olsun, darısı bizim başımıza.
|
||
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |