|
peugeot ön 2 disk ve sıfır fren balataları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 22:26 |
arkadaslar peugeot 206 ön fren diskleri sadece taktırdım eve gittim ve ertesi gün geri söküp delikli fren diske gectıgım için söküldü
2 çift balata ise hiç acılmamış sıfırdır
komple 100liraya vericem Düzenleyen 106_arts - 28 Mart 2011 Saat 00:08 |
|
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadasım kendını tanıtırsan yakın cevreden yada ıhtıyacı olan bırı sana ulasacaktır.
dısklerın ve balataların markası nedır.aracta abs varmıdır Düzenleyen masumserseri - 27 Mart 2011 Saat 22:31 |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadasım nerede oldugunuda yazmamıssın. profılıne ıl-ılce bılgını gırersen hem bızlerde rahatca gormus oluruz...
bu arada hayırlı satıslarrr
|
|
HRMNKY
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam aracın modeli nedir tam olarak?Abs var mı?Fren diski ve balataların markasını öğrenebilir miyim?Eğer uygun olursa almayı düşünüyorum.
|
|
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben ankarada oturuyorum ama su an şehir dışındayım.
ayrıca normal nıckım 106arts idi ordan giremedıgım için ve hiçbir forum yöneticisine ulaşamadıgım için (pm atmama ragmen) 106_arts aldım 3-4 senelik üyeyim. Düzenleyen 106_arts - 27 Mart 2011 Saat 23:57 |
|
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
abs olamayan araca uymaz farkı bu. |
|
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uymazda neye göre uymaz farkı nedir onu sordum_?
|
|
masumserseri
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
okadarını bende bılmıyorum fakat dısk alırken parcacı soruyor abs varmı yokmu dıye bende senın gıbı sordum fakat uymaz dedı
|
|
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 4 tane 206 değiştirdim bu ılk 206ımdaydı 1.6 16v abs olup olmadıgından emin değilim ama bana hiç soran olmadı abs lımı dıye abs okuyucusu poryada olur dıye bılıyorum ben
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resim ekledim
|
|
masumserseri
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
markası ney dıskle balatanın bunlarıda belırtırsen satısın daha hızlı olacaktır
|
|
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
TRW MARKA BUNLAR
|
|
masumserseri
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
hayırlı satıslar o zaman fakat fıyat olarak pahalı yazmıssın belırteyım.satısını hızlandırmak edına sıfır fıyat al,ona gore fıyat ver derım ben
|
|
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 disk 2 çift balata ne kadar olabılırkı zaten balatalar paketınde hiç takılmadı diskler ise cok az kullanıldı
bu arada diskin abs ile bi alakası yokmuş bugun öğrendım serviste
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bazı modellerde dısklerın capları farklı olabılıyor. bırde yıne bazı modellerde havalandırmalı dıskler olmayabılıyor. buna dıkkat etmek lazım...
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
günceLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güncel le birlikte hayırlı satışlar diyelim.
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GÜNCELLLLLLLLLLL
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |