|
206 BURNOUT |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 Saat 13:42 |
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok iyi
ben bunu 92 doğan L ile yapıyordum zamanında avcılar sahilde, ahhh ahh ne günlerdi....
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel..
|
|
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunlar çok güzel hareketler....
|
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok süper ama bence izlemesi arabama kıyıpta yapmam:)
|
|
esrefyilmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBULL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esrefyilmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
GEREKSİZ HAREKETLER BEN BUNDA SHOW'LUK Bİ OLAY GÖREMİYORUM BASİT Bİ HAREKET
|
|
EŞREF YILMAZ 34 YJ 0425 İSTANBUL/KÜÇÜKÇEKMECE
|
|
2YUZ6
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir gün lastikci olursam yaparım :D benim dikkatimi birşey çekti çoğu yabancı modifiye araçta ve rally araçlarında yay bulunmuyor zaten olanlarda yerden 5 cm yükseklikte bunun sebebi nedir acaba bilen varmı o 5 cmlik yüksekligi olan araba muhtemelen hafta içi başka arabayla gezen birinin aracıdır zeytinburnunda otoparkda üstü kapalı yere oturmuş şekilde hafta sonları sadece çıkış yapan arabalar gibi ve şuda var hiçbir servis yay tavsiye etmiyor gerek ön takımlar için gerek sürüş için ki en son servise gittigimde modifiyeli bi 206 sahibi yaylarını söktürüyodu 12 aylık bakımlar 6 aya düştü diyerek |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |