|
2008 1.5BlueHdi Hakkında Yardım. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
burakbb57
1. Vites Kayıt Tarihi: 8 Saat 43 Dakika önce Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakbb57
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 8 Saat 10 Dakika önce Saat 10:09 |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aslında çok eski kullanıcıyım ama kullanıcı adı ve şifremi bulamadığım için yeni üyelik açmak zorunda kaldım.
7 sene boyunca 2010 model 1.6 hdi 308 kullanmıştım ve gerçekten hiç bir hata ile karşılaşmadım. Arada başka araçlara geçtik fakat şimdi yine pejoya göz kırpar oldum. Ancak devir değişti motorlarda değişti ben biraz uzak kaldım. 2008 1.5bluehdi için nette yaptığım araştırmalarda addblu problemi, dpf problemi ve eksantrik problemleri ile karşılaştım. bazı forumlarda eksantrik 7mm kullanımının 2022 den sonra bittiğini artık 8 mm ye geçildiğini ve bu sorunun kalktığını yazıyor. Öncelikle bu konu doğru mu? ikinci olarak adblu işini göze aldım ona yapılacak bir şey yok ama ciddi anlamda dpf arızası yaşayan var mı. aracımı genel olarak şehir içinde kullanıyorum. bu sebeple dpf olayını biraz kafama taktım açıkcası. ama tecrubeli arkadaşlardan alacğaım tavsiyelere önem veririm. Tekrar herkese merhaba. umarım konuyu yanlış başlığa açmamışımdır. Öyle ise şimdiden mod arkadaşlardan özür dilerim. Keyifli günler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |