|
paspasin alti islandi??? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2015 Saat 01:25 |
Arkadaslar bir ay once kadar aracimin termostadini yetkili serviste degistirdik bu gun fark ettimki on sag paspasin alti full antifiriz arac suda eksiltmis aonra servise gitim aracimin peteginden geldigi solendi termostadi degisirken full antifiriz koymuslardi oda herhalde bazi bosluklari acti... servis pategin degismesi gerektigini solede 350 lira gibi fiyat cikardi..servise gitmeden once bi elektrikciye gitmistim oda vites kutusunun orda plastiklerin sokulmesi gerektigini soledi ne yapmam lazimkarar veremedim.
|
|
206rc
|
|
206quik09
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
|
radyatör ilaçları var atıyosun delik yerleri tıkıyor diye biliyorum belki olabilir öyle bi dene istersen
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
aynısı iki defa başıma geldi.. 206 aracımın kalorifer peteği değişti göğüs tamamen söküldü 150 lira işçicilk verdim... şimdi 307 aracımın yine petekten su kaçırdı paspas ıslandı ve iki gün önce göğüs tamamen sökülmeden alttan söktüleer peteği tamir ettirdik geri taktık.. eğer sorun devam ederse mecbur orjinalini alacağım o da 350 tl ..
|
|
berkayakulker
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
Petek kolay kolay çatlamaz aynı sorunu hem gti de hemde bu arabamda yaşadım contalar sertleştiği için sorun oluyor tanesi 2 lira işçilik 20 tl 25-30 liraya çözersin işini iyi bir ustayla... Direksiyonun hemen sağ alt kısmında (vitesin arka kısmı) plastikler sökülerek yapılıyor bu işlem... Kaç model bilmiyorum aracınız ama, bir plastik conta dayansın dayansın da en fazla 5 yıl dayansın...
|
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Contalar kontrol edilir sıkıntı varsa değişir conta işi çok tutmaz antifiriz fazla koyulmuştur açmıştır buda o kısımları ama petek çatlamaz dıyede bir şey yok genelde bu kadar yoğun su petek çatlayınca gelir.Bu süreçte aracın radyatör suyunu sık sık kontrol edin hararet yaptırmayın aracı.İlçatı falan filan tavsiye etmem ilacı kullanmanın mantığı şudur aracı satılığa çıkarıyosundur 10 gün idare etsın dıye ilaç atarsın aracı alan adamdada sorun patlak verınce küfür eder arkandan.Kendi kullanıcağın aracı bu tarz şeyler yapmak mantıklı değil gelip geçici şeyler bunlar.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Serviste arkadasim petegin siparisini verelim dedi 350 tl eger bakariz contalarda sikinti varsa petegi degistirmeyiz dedi zatenaraci satmak istesem nile kimsenin ahini almak istem yaptiracaz sali gunu...
|
|
206rc
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
https://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-KALORIFER-RADYATORU-VALEO,PR-1178.html
yan sanayısıde 45 lira montajla berabermi 350 tl
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Evet arac 307 iscilik dahil.
|
|
206rc
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
crazysado
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
|
Bnmde 206 im var sofor koltugunun alt dosemesi su icinde kalmisti.baktim motor suyunu da azaltmis.sorun kalorifer petegi delinmis zaten orta konsolun orayi elle kontrol ettigimde suyun ordan geldigini anlamsitkm.usta petegi sokmeye calisacam konsolu sokmeden cikarirsam 50 tl dedi konsolu sokersen 200 tl iscilik alirim dedi.babamla.beraber biraz usteleyimce konsolu sokmeden halletmistik.
|
|
ertanakar
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
|
benimde antifiriz konulduktan sonra paspasa su gelmişti.. kalorifer peteği delinmiş dediler.. bende bu forum sayfasında araştırdım ve konsolu sökmeden gaz pedalının yanından kalorifer peteği biraz zor da olsa tamamı dışarı alınabiliyor.. contaları yani oring dedikleri plastik contaları değiştirdi 15 20 lirada işçilik vermiştim o ringler tanesi 1 lira zaten bu şekilde hallettim..birde kalorifer peteğine radyatörcüye götürüp suyun içerisinde deneme yaptı herhangi bir problem olmadığını söylemişti..
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |