|
307 far sensoru |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2014 Saat 19:33 |
Selam arkadaslar. Forumdaki bu konu ile ilgili diger yazilari okudum fakat cozum bulamadım. Far sensoru calisiyordu ve ekranda otomatik far ile ilgili yazi cikiyordu simdi hem yazi cikmiyor hem çalışmıyor. Yagmur sensoru calisiyor fakat far sensoru calismiyor. Far baglantisini kontrol ettim ( amerikan park modulu vardi onu soktum. Alakasi var mi diye )
sigortalarin hepsi saglam Anahtarin her iki konumdayken far kolundaki dugmeye bastim ama yine aktif olmadi. Yarin bilgisayara taktircam onerileriniz nedir ? |
|
samet2461
3. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bu arıza kolla alakalı görünüyor. benim 307 de ikiside çalışmıyor. far sensörü aktif oluyor ama sürekli yanıyor yağmur sensörüde arada bir devreye giriyor. bana kolda sorun var dediler. sizdede muhtemelen aynı sorun var.
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aslinda bi ara deaktif etmeye calistim fakat olmadi sonra vazgectim daha once arabamda farlari kurcaladim gidip far almak zorunda kaldim. Durduk yere arizalandi dicez. Peki blgisayara baglasak sorunun ne oldugunu anlayabilir miyiz? Kolun mu degismesi lazim yoksa ic mekanizmanin mi
|
|
samet2461
3. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
arıza bilgisayarda görünmez. en sağlıklısı kolu değişmek ama bunları tamir eden bazı ustalar var. ben yaptırdım mesela ama yine bişe olmadı değişen. seninki çok büyük bişe değil benimki kadar. hallederler onu gibi geliyor bana. tuş basmıyordur gibi görünüyor bence.
|
|
|
|
zr'lmn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim yardimin icin
|
|
samet2461
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
rica ederim çözersin inşallah en kolay ve ucuz yoldan
|
|
|
|
zr'lmn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorunu çözdüm :)koldaki tuşu sökeyim dedim ve bi anda dooong diye ses geldi ve sorun halloldu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |