|
ALINIK 14" ORJİNAL PUG JANTI ARIYORUM... |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2009 Saat 10:29 |
|
S.A. ARKADAŞLAR ELİNDE 14" ORJİNAL PEJO JANTI OLAN 106 206 V.S. VARSA BENİMLE İRTİBATA GEÇMESİNİ RİCA EDİYORUM...
Düzenleyen iLLeGaL - 01 Ocak 2009 Saat 10:30 |
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bizim serhat abide vardı..Görünce yazar..
|
||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kendisine özelden yazdım cevap vermesini bekliyorum...
|
||
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayrola ne için istiyorsun orj jantları
|
||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim araca takacağım yeni lastik alırken jantlarıda şekle sokayım istedim.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 rolland garros jantı var atışalanında gördüm kahraman.106 gti jantına benzeyenlerden
senin için geçerken bi sorarım
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
185 / 55 / 14 elimde lastik var düşünürsen marshal matrac sadece 500 km yol yaptım.
|
||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam abi iyi olur bir de resim olursa sevinirim.
|
||
||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben micheline niyetlendim gökhan ama aklımda yine de sağolasın.
|
||
||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
jantlar unlar mı dediğin ahmet abi?
|
||
||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet roland garros jantları bunlar..
|
||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamamdır fiyatı bekliyorum ahmet abi senden.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam kahraman ben sana haber vericem kardeş
|
||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam haberini bekliyorum ahmet abi
|
||
||
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hala güncelse bende 106 Xs'den çıkma 4 lastik + jant var lastiklerin ikisi kötü durumda dier ikisi iyi derecede.. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |