|
2005 / 206 1.4 hdi x-line-acil parça ihtiyacı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
vento
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2015 Saat 04:17 |
Merhaba arkadaşlar.
2005 Model 206 1.4 hdi x-line aracımın sol arka torsiyon milini tutan kapak eksik. O olmadan arızalı torsiyon mil ve yataklarının tamiratını yaptıramıyorum İstanbul İkitellideki çıkmacılarda bulamadım.Başka yerlerde veya illerde elinde olan,bulabileceğim yer bilen varsa lütfen bildirsin. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
seamad
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aracımın torsiyonu yapılırken sıradan bir peugeot parçasicısından almıştık çok pahalı bir şey değil, parçacılara bakın çıkmacıkarda aramayın bence
|
|
seamad
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.peugeotmarket.com/206---206,LA_768-2.html?tp=16#action=productPanel&id=2003 Düzenleyen seamad - 14 Kasım 2015 Saat 18:16 |
|
vento
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Ben torsiyon kapağı diye aradığım için bulamamışım herhalde. Torsiyon levyesi diye geçiyormuş. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |