|
Şanzıman |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cerrahcem
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cerrahcem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2019 Saat 01:15 |
Merhaba 2013 model 208 1.2 yarı otomatik active donanımlı bir araç aldım fakat şanzımandan dolayı bir pişmanlık yaşamaktayım aşırı derecede titreme var çok rahatsız edici arabayı yeni aldım ama binmek istemiyorum bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cem bey merhaba, yarı otomatik vites normalde iyidir. Fakat 2. El alımlarda temizini bulmak lazım.
Burada debriyajlı sistem var. Normal manuel vites gibi. Sadece, debriyaja sizin yerinize robotik kollar basar. Kullanıcı yoğun trafikte dur kalklı yerlerde, durduğunda ayağı sürekli frendeyse, baskı balata yıpranması, ve volan arızaları daha çabuk gerçekleşir. Yanlış kullanımda sıfırdan 10.000km de bile baskı balata bitirenleri duymuştum. Aracınızda bu sorunları görmenize şaşırmadım. Bu araçları, kullanıcıları yaptırmak yerine satıp kurtulmayı tercih ediyor. Maddi imkanınız varsa yaptırın, sonra keyifle binin. Ama aynı hataları sizde yapmayın. Auto6r diye geçiyor ismi. Web de biraz araştırsan nasıl kullanacağın hakkında bilgiler var. Yaptırmak için ise, yetkili servisi seçmeni öneririm. Nokta atışı sorunu bulurlar. Garantili yaparlar. Yok şurasıda arızalı, burasıda arızalı demezler. Doğru serviside bulursan tabi. Malesef aracına masraf yapmadan binmek zor ülkemizde. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |