|
Sis far çerçevesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Unknown87
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2017 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unknown87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2017 Saat 11:37 |
Arkadaşlar merhaba yaw 208 model arabanın sağ sis far çerçevesi düştü tedarik etmek istiyorum ama tavsiye edebileceğiniz bi yer varmıdır
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar hocam tek olarak satılmıyor sanıtım set olarak satılıyor hocam. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Unknown87
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2017 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unknown87
|
Arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim aynen ama sanki fiyatlar çok yüksek 160 tl bide TEK’i lazım ya ondan çok geliyo bana 😉😬
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Ankara Yıldız sanayi Elvan Peugeot.. Google amcadan numarasını bulursun.. Çıkmacı kendileri.. Ara fiyat sor kargo ile gönderiyorlar..
Yıldız sanayide bir sürü çıkmacı var elinde de internet.. Arayacaksın kardeşim.. Ben 307 kapı çıtasını veya makyajlı kasanın davlumbazlarını bile bulamadım elimin altındaki çıkmacılarda.. Sıfır almak zorunda kaldım hepsini.. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |