|
208 start&stop devreye girmiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Unknown87
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2017 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unknown87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2017 Saat 23:54 |
Arkadaşlar aramam Peugeot 208 1.6 e-hdi otomatik start stop tüm söylenenlere uyduğumu düşünüyorum ama hala devreye girmiyor
|
|
fkundak
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Akü zayıflamış olabilir mi?
|
|
Unknown87
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2017 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unknown87
|
Aslında benimde aklıma k geldi arada sırada giriyor çoğu zaman girmiyor ama daha 50.000bile değil zayıflama ihtimali varmıdır akünün. ?
|
|
fkundak
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Akü birçok sebepten zayıflayabilir, kullanım mesafenizden akü markasına kadar.
Ama basitten zora doğru lokalize etme mantığından hareketle, başka akü ile SS devreye giriyor mu girmiyor mu ilk olarak buna bakılsa iyi olabilir. |
|
Unknown87
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unknown87
|
Çok vakıf olduğum konu değil aslında biraz bilgin terim olmuş SS :)
|
|
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aküdendir başka yerde aramayın.Akü zayıfladıkça start-stop devereye girmez..
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
selcuk3641
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2017 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk3641
|
İşine yararmı bilemedim ama bir göz gecir istersen daha 50bin deki arac start.stop da sıkıntı yapmaya başladıysa vay halimize
Start-Stop Sistemi Hangi Koşullarda Devreye Girebilmektedir? Otomobilinizin motor soğutma suyunun sıcaklığı, 60°C nin üzerinde ise; klima veya kaloriferin en üst kademede çalıştırılması haricinde ve düşük seviyede çalışıyorsa, Aracınızın elektrik yükü, belirlenmiş olan üst limiti aşmadıysa, Akünün şarjı eğer alt limite düşmemişse, Öngörülmekte olan bekleme süresince araç hareketsiz olarak duruyorsa, Düz vitesli bir araç olup debriyaja basılmıyorsa, Otomatik vitesli bir araç olup frene basılı duruluyorsa, Buğu ya da ayna çözücü gibi çözücülük ve ısıtma sağlayan sistemler kapalı veya en alt seviyede çalıştırılıyorsa, Otomobilin direksiyonu, çeyrek turdan fazla olmayacak şekilde herhangi bir tarafa çevrilmiyorsa, Sürücünün emniyet kemeri takılı ise, Motorun kaputu kapalıysa, Sürücünün kapısı kapalıysa Start-Stop sistemi devreye girmeye hazır demektir. Yukarıda belirtilmekte olan durumların aksine bir durum varsa sistem devreye girmemektedir. Düzenleyen selcuk3641 - 12 Mart 2017 Saat 21:28 |
|
3008 GT-Line 1.6 BlueHDI EAT6
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Birde hocam emniyet kemeri sürekli takılımı geziyorsunuz. ?
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Unknown87
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unknown87
|
Yok aslında alışkanlık haline getirdim sürekli takıp çıkarıyorum
|
|
mehmet şimşek
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2016 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet şimşek
|
kesinlikle aküden
|
|
Uğur TERZİ
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Uğur TERZİ
|
Merhaba, 2012 eylül çıkışlı aracımda 2015'te yaşadım aynı sorunu. Önce ara sıra aksamalar başladı sonra komple devreden çıktı. Gidip akü ölçümü yaptırdım olması gereken değerin altında olduğu için güç olarak araç kendini korumaya almış. Bizim akülerimiz jel akü olarak geçmekte ve 475 TL fiyat var. Araştırdım ve gördüm ki bu akü değerinde sadece start&stop sistemi çalışmıyor onun dışında herhangi bir problem teşkil etmiyor. Yaklaşık 1 buçuk sene o şekilde kullandım. Ocak ayı içerisinde aşırı soğuk olduğu bir gün çalışmadı, akü yetmedi. Bekledim öğlenden sonra havanın biraz daha yumuşak olduğu saatlerde tekrar denedim çalıştı. Hemen gidip yeni bir akü aldım. Yeni akü için çok araştırma yaptım çünkü jel aküler sıradan aküler değil. Araştırmalarım sonucunda gidip Varta Akü aldım. Şimdi sıkıntısız olarak kullanıyorum.
Araç sağlıklı bir şekilde çalışıyorsa akü almak için acele etmeyin. Ben 1 seneden fazla o şekilde kulandım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
|
|
Siyah Yaşam Beyaz Ölüm
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |