|
208 tavsiyeleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Yanas45
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2016 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2016 Saat 00:48 |
Selam 2014 1.2 activ otomatik benzinli 24000 km de 208 almayı düşünüyorum. Şu an 2008 model otomatik focusa kullanıyorum. Arabamı biraz küçültmeyi düşünüyorum fakat 208 hakkında hiç bir bilgim yok. Tavsiyelerinize önerilerinize fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim verebileceğim öneri şudur, dizel alın :) 208 dizel bütçenizi aşıyorsa 207 düşünün ama dizel alın :) çok km yapmıyor olsanız bile dizelin anlık olarak az tüketmesi bir artıdır. Hem sıfır almadıktan sonra dizel benzin fiyat farkı o kadar yüksek olmuyor.
|
|
Yanas45
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2016 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |