|
Bugün 208 koltuğuna oturdum :( |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2012 Saat 23:01 |
Evet sadece koltuğuna oturdum, ankarada NataVega alışverişe merkezinde 508 mi ne öyle bi araçlar beraber yan yanaydı, önce kataloğunu aldım bayan isterseniz inceleyebilirsiniz araç açık dedi oha dedim koşa koşa gittim bindim.
O koltuktaki hissiyat var ya anlatılmaz yaşanır... Kendimi cidden çok çok iyi hissettim daha araç çalışmıyor bile ama iç tasarımı mükemmeldi gerçekten çok hoşuma gitti ilerde kısmet olursa bu araçtan bi tane alıp kullanmak isterim kesinlikle İlgili bayan test sürüşüne de gidebiliriz isterseniz aşşağıda showroom'umuz var dedi ama işim olduğu için ona gidemedim keşke fırsat olsaydı. Uzun lafın kısası ben hayran kaldım araç içindeki o ambiyansa |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
access modeline binseydiniz bune ya derdiniz direk, allure ve access arasında resmen uçurum var, allure modeli aynen dediğiniz gibi çok hoş, access çok itici
|
|
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında dikkat etmedim hangi seri olduğuna ama bu kadar beğendiğime göre dediğiniz allure olandır, zaten adamlar getirip kötü olanını sergilemezler orda en dolusunu getirmişlerdir
|
|
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allurede ön konsol deri, dijital klima, fonksyonel direksiyon, krom kapı kolları 7 multimedia ekran(opsyonel), gündüz ledleri sis farı vb. var accessde hiç biri yok, teybide çok dandik.
|
|
ufuk91
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
klima dijitaldi ona dikkat ettim o benim için önemli bi ayrıntı olduğu için, demek allure'a binmişiz.
Zaten hangi araç olursa olsun boş modeli ise tat vermiyor, 208'in ilk reklamları çıktığından beri duruşuna hayrandım ilk kez koltuğuna oturmak nasip oldu, bugün sırıtarak gezdim hep |
|
|
|
Mami86
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben test etme fırsatı bulmuştum aracı, acayip keyifliydi ama test ettiğim arç 48ooo tl lik olanıydı:) Allure otomatik, dizel,start-stop
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeot 2005 yillarinda lisede ki stajer ogrencileri calisdirdi normal olarak 16 17 yasindaki cocuklar sirf maliyet dusurmek icin ama kalite dusup giden arabalar geri donunce tekrar kalifiye elaman almaya basladilar suan daha iyi kalite olarak suan 301 cikacak ve daha sonra 308 nin ikinci versiyonu cikacak... ds 4 de peugeot da uretiliyor.....ilfili arkadaslara duyurulur
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
301 çıkacak derken? Türkiye'de çoktan satışı başladı hocam. Fransada satışa çıkmadımı?
Düzenleyen Serco05 - 16 Aralık 2012 Saat 18:52 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |