|
peugeot 208 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ustundag
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 21:15 |
selam arkadaslar ilk defa araba alacagim bu buyuk olasilikla 208 olacak param baz donanimlisina yetiyor 1.2 motor sizce nasildir beni uzermi yoksa yil sonuna dogru fiatlat ucuzlarmi ucuzlarsa bu kez devreye astra cilaciss giriyor yani uzun lafin kisasi tercubelerinize ve bilgilerinize ihtiyacim var. görüş tavsiyeleriniz simdiden tsklr.
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence yil sonunu bekle genelde bayiler ellerindeki araclari cikarmak icin cazip kampanyalar yapiyorlar
|
|
|
|
sansasyon61
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
208 guzel bı araca benzıyor eger 30 bın verceksen benım kısmetse yapcagım gıbı mitsu al :) bu arada laf soleyen kelebegın kesın bı sorunu var bu foruma bos beleş ınsanlar takılmaz cunku :)
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam bu arada aracımı bakıma goturdugumde 208 gordum bos olanını yanı 29.999 tl ıdı sanırım bu versıyonu alıcaksınız aynalar bıle eskı tıp elle ayar bence baska bı arac dusunun derım gogusunu felan begenmedım sahsen 30.000 tlye bırazda arastırın corsalar var bıldıgım kadarıyla ama ozellıklerını bılmıyorum
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar oluyor boyle seyler ara sira. Genelde forumda oluyoruz ama iste boyle denk gelebiliyor.
Hasankoc isimli ve resulkoc@mynet.com email adresli kisi banlanmistir. Herkese keyifli forumlar. |
|
Femida
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Böyle bir site kuran ve düşünen arkadaşlara çok teşekkür ederim.. PEvgeot ile bilmediğim ne varsa hepsini burdan öğrendim diyebilirim.. Sizde istediğim bir şey var.. Bir arkadaşımız bir motorun fotoğrafını çekip üzerinde oklarla neyin nerde olduğunu gösterebilirler mi ? İnanın çok faydalı olacaktır.. Teşekkürler.. |
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 icin? Bunun aslinda en guzeli bir bulusmada gorerek anlatmaktir. Istanbul'da bir bulusma olursa boyle birsey yapilabilir. |
|
Femida
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet 206 için... Teşekkürler... Bu arada 208 için deneme sürüşü yapacağım.. Kullandığım zaman '+' ve '-' lerini sizlerle paylaşırım..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |