|
208 gt |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mrbars
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2023 Saat 05:25 |
iyi günler arkadaşlar, adım İbrahim, forum a yeni katıldım. Bulabilirsem 208 gt almayı düşünüyorum, size sormak istediğim birkaç konu var.
-hayalet ekran camında kabarma benzerindeki deformasyon 2023 modellerde de devam ediyor mu, ekran koruyucu taktığımızda belli bir süre sonra çıkardığımızda ekranda sorun yaratır mı? -bu arabanın hız sınırı kaldırıldığında mekanik olarak zorlamamak kaydı ile ve herhangi bir yazılım vs işlere kalkışmadan güvenli maximum hız ne olabilir, 250 olabilirmi ? -ön ve arkaya abartı olmayacak şekilde kayar led taktırmak istiyorum, garantiyi bozar mı ? -arabanın direksiyonu benim onu tutmadığımı nasıl algılıyor, direksiyon da nasıl bir sistem mevcut? -arabanın kronik sorunları varm? -birde renk olarak tavsiyede bulunurmusunuz, ben sarı olmasını istiyorum fakat bir anda her yer sarı 208 doldu. teşekkür ederim, sorularıma yanıt bulabilirsem sevinirim.
|
|
mrbars
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |