|
Yarı Otomatik Şanzıman Arızası Hk. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
erdem_usta
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdem_usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Baskı balata ve şansımın degistiktem sonra, bir de yazılım atarlarsa sizin de sorununuzun kalmayacağını düşünüyorum. Ama maalesef 2-3 yılda bir değişim.gerekebilirmiş. Aracınızı iyi günlerde kullanın. Değişimden sonra tecrübelerinizi (maliyet, kullanım vs.) burda paylaşırsanız, diğer arkadaşlara da yol gösterici olur.
|
|
Muhammedertugrul
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammedertugrul
|
Merhaba baskı balata değişti sonrasında yola çıktım ne yazıkki aynı yarın fren müşürü değiştirip servis gideceğim gelişmeleri yazacağım,😕
|
|
bhdrlkmn
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2020 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba bende 2009 207 var aynı arıza bende de mevcut araç fazla km yapıp ısınınca şehi içinde dur kalklarda vites kutusu arızası veriyor anlık cihaza bağlama durumu olmadığı için arıza kodunu öğrenemiyorum sonradan siliyor ilk başta baskı balatadandır diye düşünerek değiştirdim alıştırmalarını yaptırdım fakat arıza tekrarlıyor ne yaptıysam çözüm bulamadım vites geçişlerinde titreme ve geriye takıp çıkarttığımda şaklama sesi geliyor anlayacağınız kafayı bozdum geriye beyin robot ve aksiyonerler kalıyor
|
|
headdead
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2020 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
aynı sorun bende yaşıyorum baskı balata volant seti vs değiştirildi ancak sorun devam ediyor araç marş bile basmıyor vitesi n ye geçirdiğimi algılamıyor sistem beyinden olabiliyor diyorlar ama sadece varsayım çözüm bulamadım boşa masraf yapmak da istemiyorum anladığım kadarıyla sorun kronik çoğu kişide yaşanıyor.
|
|
Tahsintahsin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2022 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tahsintahsin
|
Merhaba erdem ustam nasıl iletişim kurabiliriz aynı sorun bende de var
|
|
KaraKurba
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KaraKurba
|
İstersiniz size yardımcı olabilirim. Adım celil. Nerede ikamet ediyorsunuz?
Düzenleyen KaraKurba - 14 Nisan 2022 Saat 15:21 |
|
Snlglsn
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2022 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorun bende de var. Vites kutusu arızası deyip araç boşa atıyor ve yolda kalıyosun. Debriyaj aksiyoneri değişti bi süre sürdüm düzeldi sandım yine aynı sorunu verdi. Bu kez baskı balata şanzıman yağı değişti bi süre sonra yine aynı sorunu verdi. Aküden olabilme ihtimaline karşı başka bi araçtan kablolarla akü bağlanıp denendi yine olmadı. sistem güncellendi güncel yazılım atıldı bi süre düzeldi sonra yine yolda kaldım.. ya kalıcı bi çözüm bulabilen varsa lütfen yardım etsin. ustalar da çaresiz.
|
|
halit çebi
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2022 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı halit çebi
|
merhabalar aranıza yeni katıldım.
2013 peugeot yarı otomatik aracımda vites kutusu arızası veriyor.Genelde sıkısık trafikte basıma gelıyor.Araç öne kafa atıyor sonra vites kutusu arızası diyor ve aracı 1 saat dinlendirdikten sonra yola devam edebiliyorum.ama nerede nezaman yapacağını bilemiyorum.Bu konuda çözüm bulan arkadaşlar ALLAH rızası için cevap yazarsa sevinirim.
|
|
Mert34
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2023 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çözüm bulabildiniz mi?
|
|
Mert34
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2023 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çözüm bulabildimiz mi
|
|
emrealbayrak
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrealbayrak
|
Merhaba, bende 2022 Aralık ayında Peugeot 208 model aracımı almıştım. Uzun bir süre böyle bir sorun yaşamadım ama bir süre sonra trafik olan bir yerde araç kafa atarak kitlendi. Bu konuyla ilgili bir kaç sağlam ustayla görüştüm ancak burada da arkadaşların yazdığı gibi baskı balata değiştir vs dediler.
Araç kitlenirse yarım saat 1 saat beklemenize gerek yok, kutup başını sökün 2-3 dakika bekledikten sonra takın, takarken aküden kaçak yaptırmamaya dikkat edin. Sorun bu şekidle çözülüyor. Bende kalıcı bir çözüm bulamadım, baskı balata değiştireceğim sanırım. Düzenleyen emrealbayrak - 19 Ekim 2023 Saat 15:00 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |