|
208'de dikkat etmem gerekenler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tezmert
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2019 Saat 10:41 |
arkadaşlar merhaba
uzun zamandır 308 kullanıyorum ve çok memnunum. şu sıralar eşim için araba bakıyorum ve muhtemelen 208 alacağım, alacağım araba 2012-2013 dizel,otomatik olacak. aracı alırken kaporta,mekanik,motor dışında dikkat etmem gereken bir şey veya çoğu 208 de olan ama ekspertiz firmalarının dikkatinden kaçabilecek kronik bi sıkıntısı olabilirmi bunları merak ettim. teşekkür ederim.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kronik bir sıkıntısı yok yada ben duymadım ekspertizi serviste yaptırıp ona göre alırsan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
plaka lambaları kronik problemli olduğunu, sürekli birisinin çalışmadığını duymuştum daha önce. gökhan abinin dediği gibi ekspertizi mutlaka serviste yaptırıp, geçmiş servis kayıtlarına bakmanı öneririm.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
tezmert
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler.
plaka lambası çokta önemli değil açıkçası ama bu smeg ekran arızası ile alakalı yazılar okudum hem bu sitede hem başka yerlerde. ekranın çalışmadığı ve sorunun neden kaynaklı olduğunun bulunamadığı ile alakalı. biraz kafam karıştı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |