|
Araç hk. Yardım ve diğer sorularım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
denizhansen
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizhansen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2018 Saat 08:44 |
Merhaba arkadaşlar iyi haftalar herkese,
Babam ve annemin doğum günü diye 2015 model 208 access 1.2 82hp puretech aldım 70.000km ve sıfır kusurlu :) Sorularımı araştırdım ama net cevap bulamadım, 1. Araç 8lt den aşağı düşmüyor bir türlü, 1 haftadır akşamları deneyim yapayım dedim sakin kullanım yapmama rağmen banamısın demedi ve düşmedi 2. Bazı başlıklarda yazmışlar ama bu araçta gizli özellik mevcut mudur? Bazı arkadaşlar gizli özellik yok, bazıları ise service box'dan bak demiş. Üye oldum ve gerekli şeye ulaşamadım. 3. Araca androidli multimedya taktırmak ve sadece 4 kapıya kolon istiyorum rahat rahat uzun hava dinlesin diye :) önerileriniz nedir? demirusta ve carcoval adında 2 yer buldum 4. Emin olmamakla beraber farlar mercekli galiba ve ben tüm her yere led, xenon yaptırmayı düşünüyorum olur olmaz veya şu olur dediğiniz? Şöyleki uzunlara merdeces ve bmw deki gibi kısalarada ve oluyorsa parklara beyaz taktırmak, insanları rahatsız etmeyecek şeyler. 5. Sis farı için öneriniz? Orjinale yakın kolda falan düğmeleri olanlardan, arka sise bağlı olmasında, belkide bağlı olabilir sadece yağmurda çalışacağı için (Önerirseniz) olabilir Araç klasmanım tamamen farklı olduğu için tamamen bilgisizim Aklıma sorular geldikçe ekleyeceğim :) Teşekkürler
Düzenleyen denizhansen - 23 Aralık 2018 Saat 11:24 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba hayırlı olsun 1- Normal bende 1.5 sene kullandım şehir içi yakıyor o kadar 2- Gizli özellik yok bildiğim kadarıyla 3- pek bilgim yok 4- Access en boş versiyon farlarda mercek yok 5- Araçta bağlantısı mevcut sadece sis farlarını taktır ve bsi den açtır benim araçta access versiyondu sıfır almıştım aracı teslim almadan önce sisleride taktırıp almıştım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |