|
206 7" Yol bilgisayar ekranı kepi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mehmetkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2017 Saat 16:26 |
Merhabalar,
Aracım için yol bilgisayarının bulunduğu ekranı tablet ile değiştirmek istiyorum. Bunun için hazır satılan 7" lik kepler mevcut mudur ? İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bazı multimedya teyp'lerle birlikte bu keplerin satıldığını gördüm. Harici olarak bu parçayı satan veya beni yönlendirebilecek birisi var mı ? İyi günler
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam sizin aradığınız ürün bu sanırım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mehmetkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetkaya
|
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Bu ürünü görmemiştim buda alternatif olarak değerlendirebilir ama benim aradığım aşağıdaki linkte bulunan görselde olduğu gibi orjinalliği çok fazla bozmadan dörtlü flaşör düğmesininde yine aynı yerinde kalacağı şekilde bir çerçeveydi.
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
buda soner arkadaşın dedigi ürünün fiyatı biraz daha düşük olan link i
buda sizin resimdeki ürün Link : http://tr.aliexpress.com/item/S160-Android-4-4-4-CAR-DVD-player-FOR-PEUGEOT-206-car-audio-stereo-Multimedia-GPS/32661769170.html?spm=2114.49010208.4.6.8Y262B o resimdeki ürün yok özel tasarım sanırım buda benım tasarımım ama örnegi mevcut ona bakarak yapmaya calıştım
Düzenleyen dejawu1978 - 09 Mart 2017 Saat 16:59 |
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@mehmetkaya hocam o dediğiniz ürün tek bulmanız çok zor heleki türkiyede o şapka gibi olan kısım ekranla birleşik olarak üretiliyor. yani komple navi-multimedia sistemi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mehmetkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetkaya
|
Aynen hocam dediğiniz gibi oluyor sanırım. Yine de şansımı denemek istedim :) ilginiz için teşekkür ederim.
|
|
mehmetkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetkaya
|
İlginiz için teşekkür ederim. Sizin çalışmanız da gayet başarılı olmuş hocam. Nasıl böyle bir ürün çıkardınız ? O kısım bu kadar geniş değildi sanki
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
bende şöyle bir ürün gördüm, 206+ için olanları da var.
güzel bir ürüne benziyor ama canlısını görmek lazım. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Hocam tablet koyacağınızı söylemişsiniz. Bu durumda dokunmatik işlevini kullanarak yöneteceksiniz ve sizin dediğiniz şekilde çok uzak kalacak. En mantıklısı Soner abinin paylaştığı link gibi duruyor. Mehmet abi gibi özel tasarım isterseniz o biraz daha yorucu olabilir :))
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |