|
206 bilgi ekranı arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Radox
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2016 Saat 12:07 |
2006 model 206 için gösün ortasındaki ekranı arıyorum. Bendeki 4 satır dedikleri ppt40 imiş. Elinde olan varsa iletişime geçerse sevinirim 5376600458
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
3 satırdır o hocam. Satan arkadaşlar vardı forumda. Yardımcı olacaklardır.
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
valla ben o kadar aradım ama birtürlü bulamadım 3 satır olan ı yada ben denk gelmedim :(
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-YOL-BILGISAYA-EKRANI-ORJINAL,PR-861.html
Bu şekilde alınca biraz fiyatlı oluyor tabi :)) sağlam bir çıkma daha güzel olacaktır |
|
Radox
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bakalım
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
ben almayı düşünüyordum ama maddi kısıtlar :( Bundan daha uygun fiyata bulamadım ben. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Radox
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bakalım aslında 160tl vardiyen çok arkadaşım oldu Ankara hurdacılar sitesinde Aklımdan geçen açıkcası Max 120 tl gibi bir rakam
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
Çıkmacıda filan bulabilirsin belki. Bende 100 tl ye arıyorum :) Com2000 tuşunu yaptınmı bu arada. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O fiyatlara biraz zor bulursunuz 3 satır ekranı ihtiyacınız varsa alın. Ben geçen sene aldım 165 liradan.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |