|
307 far (makyajsız kasa) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
fætih
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2016 Saat 10:07 |
||
sis farlı makyajsız kasa kırığı çıkığı olmayan far arıyorum.
|
|||
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende farlarımı değiştirmek istiyorum durumları ıyı degıl sararmıs bıraz. sana nasıl bı far lazım? işini görür mü komple sap sarı degıl ama acık konusım sararmıs
|
|||
erendumlu
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Sırf sarardığı için değiştireceksen Bostancı Sanayi'de Altan abiye git. Far temizliğ, cam dökümü vs işlerinde bu işi icad eden adamdır kendisi. Yok ben eskisi gibi angel alacağım dersen de, angel alma, İlker Kemal'e ver mercek taksın :)
|
|||
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ya kardeşim eskıdende o işler zaman yok sımdı soktur al gotur sonra al git taktır :)
|
|||
erendumlu
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Ben eskisi kadar olmasa da uğraşmaya devam ediyorum :)
|
|||
fætih
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
resimlerini eklermisin farların ?
|
|||
pepecura
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43182&title=selamlar
burda 1 adet fotosu var aracın önden. farların durumu bu
|
|||
fætih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
özel mesaj attım.
|
|||
pepecura
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cevap verdim
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |