|
307CC (2005) sağ cam kriko (motorsuz) aranıyor.. - |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tolgatumer
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2016 Saat 13:44 |
Arkadaşlar merhaba..
2005mod. 307CC için yaklaşık 2 haftadır sağ cam krikosu arıyorum (istanbul) çıkmacılarda da bulamadım, yedek parçacılarda da bulamadım, internette bi kaç firma var olduğunu söylüyor lakin güvenemedim.. Bilen, gören, alan, satan var ise mesaj bırakırsa sevinirim.. iyi forumlar, saygılar..
|
|
Peugeot 2005 307CC 2.0 (Benzin) Gri
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Merhaba sizin krikonuzdaki problem nedir
|
|
|
|
tolgatumer
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
|
Merhaba, Bir kaç kere söküldü, tel sarıyor sürekli.. En son söküldüğünde cam kaldırma motor kapağının kırılmış olduğunu gördüler, o yüzden de sorun çıkarıyormuş.. Cam kaldırma motor kapağı üretilmediği için komple kriko takımını arıyorum.. |
|
Peugeot 2005 307CC 2.0 (Benzin) Gri
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |