|
307 elektrikli direksiyon hidrolik pompası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
helot
1. Vites 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 Saat 20:03 |
arkadaşlar elinde olan veya tanıdığı birinde olan varmı?
aracı alırken aldığım kişi pompanın arızalı oldugunu söylemedi, benimde aklıma gelmedi bakmak gerçi usta da baktı o da pompaya bakmadı. iki hafta önce kontrol amaçlı baktım ve hiç yağ yoktu yağ koyduk 1 hafta sonra boşaldı. ustanın biri 1700 tl dedi diğeri 2500 - 3000 tl ye patlar dedi benimde canım çok yandı. çıkma arıyorum değiştirip aracı satacağım. neyse yardımcı olacak olan varsa lütfen.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah Allah gecmıs olsun. Pekı kacak varsa yag sızıntısıda gorulmesı gerekır. Hıc farkedılmemıs anlasılan. Cıkmacı Efe ıle baglantıya gec ıstersen.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
direksiyon pompasının orjinali 800 tl olması lazım nasıl 3000 tl istiyorlar
senin tam olarak neyinde sıkıntı varda okadar masraf çıkıyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
helot
1. Vites 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buradaki ustalardan kaynaklı fiyatlar atıyolar anlayacağınız. murat abi orjinalini 870 TL demişti yanlış hatırlamıyorsam çıkması 400 - 450 TL diyorlar bu da çok geldi bana. sıkıntı yağ kaçırıyo koyduktan 1 hafta sonra boşalıyodu ama simdi durduğu yerde yağ kaçırmaya başladı. Cem aldığımda tertemizdi motorun heryeri yani temizletmişler, benimde aklıma gelmedi yağı varmı yokmu diye bakmak zaten baksam da bitmiş dolduralım diyecekler hemen akıtmaya başlamıyo ki meret. bu haliyle 16000 TL veriyorlar arabaya ben 16300 TL istedim yaptırsam baya masraflı bilmiyorum nasıl olacak...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 nın dıreksıyon yagıda degısıktır ve daha pahalıdır. Bızım araclarınkınden degıldır...
Satmaya nıyetlıysen ve alacak adamda bu halını bılerek alacaksa bence ver boyle gıtsın
|
|
helot
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabi cem alacak olan herkese herşeyini söylerim, benim içim rahat etmez millete yalan dolan bişeyi yok şöle sağlam falan dersem. bizde biliyoruz heryerini temizletip satmayı ama insanlık ölmemeli! :=)
|
|
helot
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar pompayı değiştirdiğimizde bilgisayara bağlayıp tanıtmak gerekiyormu? ustanın biri tanıtmak gerek dedi de biraz mantıksız geldi bildiğim kadarıyla benim araçta eps yok :S
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı şeyi takıcaksın neden tanıtasın ki?
benim demek istediğim yağın kaçağı nerden buldun mu? belki hortum patlamıştır belkide altta biyerde gevşemiştir neden hemen pompa diye araştırıyorsun onu anlamadım. bence sistemi iyice kontrol et belki bir kelepce sıkacak kurtulursun bilinmez.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
harmus
1. Vites 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
helot
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
usta inceledi falan pompadan dedi onun yalancısıyım yani :)
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
memlekette 1 tane usta yokki arkadaşım göster gösterebildiğin kadar yere. benim bir sıkıntım olduğunda arıza tespiti için en az 5 ustaya gösteriyorum
|
|
|
helot
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İzmire gittim ve doğru düzgün bi ustaya gösterdim pompanın yağ haznesi değişti ve sorunum halloldu. Metin dediğin gibi adam gibi birilerine göstermeden inanmayacaksın diğerlerinin söylediğine. 1700 TL, 2000 TL nerde 175 TL nerde. :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Isı ucuza cozmene sevındım. Mıllet bakmadan konusuyor. Hemen degıstır. Hıdrolık kabında mı sorun varmıs??? Catlak vs |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işi çözmene sevindim. böyle şeyler dediğin gibi insanı aracından soğutuyor ama ben bunları işini bilmeyen ustalara bağlıyorum. Ben ne arızalardan ne fiyatlar aldım arabayı parçalayacaktım ama çok ucuz fiyata hallettiğim şeyler oldu bu yüzden iyice araştırmadan asla vaz geçme (:
inşallah aracı bu yüzden satıyorsan vaz geçersin tabi yinede sen bilirsin.
|
|
|
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Başka markaları bilmem ama yabancı ustalara gittiğinde yada senin yabancı olduğunu anladıklarında peugeot marka aracı görünce ustaların ağızlarının suyu akıyo kimseye inanma araştır soruştur ondan sonra inan güven sormak araştırmak ayıp değil para kolay kazanılmıyoki iki dakikada ustanın eline sayasın okadar parayı HAKKI NEYSE O
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
helot
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet cem kapta sorun varmış daha önce yan sanayi takılmış takan usta da çok iyiymiş! yamuk vidalarla falan ayarlamış allahtan çıkma bi hazne varmış arkadaşın elinde onu taktı sorun halloldu.
yok metin aracı satma amacım farklı o sorun yüzünden piyasasının 1500 lira gibi bi rakamına satmayı düşünüyodum. neyse sorun halloldu sanki büyük bi yük kalktı üstümden fazlaca soğumuştum artık rahat rahat biniyorum :) bu arada başıma geleni anlatayım. akhisardan sabah yola cıktım izmire gittim 100 km falan yol yaptım, usta açtı kaputu başladı araştırmaya direksiyonu alan ceviriyoruz, kaçak arıyoruz bir anda çatır çutur sesler gelmeye başladı motor tarafından hemen stop ettik aracı. v kayışımı ne diyolarmış o parçalanmış. şansa orada oldu ya yolda başıma gelseydi allah korusun. hemen oracıkta değiştirdik motor zarar görmeden. bu da farklı bi olaydı yaşadığım o gün içinde :) |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
senin v kayışı doktora kadar dayanmış, doktoru görünce salmış kendini (:
|
|
|
fyp2001
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam üzerinden zaman geçmiş ama aynı problem bende var İzmirde kime göstermiştin telefon adres falan varsa verebilirmisin.
Teşekkür ederim |
|
yalçın pir
|
|
fyp2001
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam biraz zaman geçmiş ama aynı sıkıntı bendede var iznirde kine göndermiştin adres telefon alabilirmiyim
|
|
yalçın pir
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |