Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zodiac Bot arıyorum yada sandal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zodiac Bot arıyorum yada sandal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2009 Saat 09:21
tmm iftarda yemege gelırsınız abıcım =)))
Yukarı Dön
MirakGTI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MirakGTI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2009 Saat 09:51
bizim yanımızda çalışan elemanda 2 tane tekne var. bir tanesi büyük kendi çalışıyor eyüpde bir tanesi ufak yatıyor . uyarsa bir soruyum ?
Yukarı Dön
HakanGokdemir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2009 Saat 11:13
Mirak sağolasın ama Tekne işi dert yaa, denizde bağlamak için aylık kira ücreti var, bakımı var, taşıma derdi var, vergisi var, var da var yani ama bot öyle değil özellikle bizim gibi çakma balıkçılar için katla koy bagaja gittiğin heryere götür. diye düşünüyorum yoksa tabiki tekne daha iyi ama durumlar malum zaman+para lazım o işlere...LOL
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
Yukarı Dön
MirakGTI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MirakGTI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2009 Saat 11:39
Orjinalini yazan: HakanGokdemir HakanGokdemir Yazdı:

Mirak sağolasın ama Tekne işi dert yaa, denizde bağlamak için aylık kira ücreti var, bakımı var, taşıma derdi var, vergisi var, var da var yani ama bot öyle değil özellikle bizim gibi çakma balıkçılar için katla koy bagaja gittiğin heryere götür. diye düşünüyorum yoksa tabiki tekne daha iyi ama durumlar malum zaman+para lazım o işlere...LOL
Haklısın abi. Tekneyi aldın vergi ödüyecen birde emekliysen direk maaşından kesiyorlar :)
Hazır tekne al bence sıfır alırsan motordu sağı soluydu en azından bi 10 bin harcarsın bence max.
fiberden al bir tane ucuz olur?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2009 Saat 13:12
306 yı satsam alacam dermişimLOL
Peugeot un teknesi var mı?LOL
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
Carmania Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Haziran - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Carmania Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2010 Saat 17:49
Hakan kardeşim tuzlaya zaten yakınsın bi ara tersaneler bölgesine bakmanı tavsiye ederım
Ama yazdım bi kenara senlik bi tane hucüm bot görürsem sana haber verıcem :)
Yukarı Dön
ErkanKurnaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErkanKurnaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2010 Saat 17:54

hakan çok doğru bi tercih yapmışsın bizde bi ara tekneye sarmıştık ama derdi çok. biraz toparlanayım fiber tabanlı bi zodiac almayı düşünüyom bende

Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA
Yukarı Dön
kitay Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kitay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2010 Saat 18:43
slm arkadaşlar HAKAN tekneyle filan ugraşma sen en iyi si sahile yakın bir yere taşın  kafan estikçe canın sıkıldık ça hem balıgını tut hemde temiz hava al tavsiye ederim
34 KİTAY 18
2004 206 HDI
     XT
Yukarı Dön
SonerHoca Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SonerHoca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2010 Saat 21:48
Hakan olur ya yolun düşerse beklerim Ermenek'e burda adamlar elleriye kiloluk sazan ve alabalalık yakalıyor. Birde tutar tutma çayın kenarında yemesi bir zevkli oluyor. Hug 
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2010 Saat 23:30
http://www.sahibinden.com/quicksilwer_bot_2007_model-41WQQaXQQ11114651WQQpXQQdisplayitem
benim bot
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2010 Saat 10:05
Orjinalini yazan: Carmania Carmania Yazdı:

Hakan kardeşim tuzlaya zaten yakınsın bi ara tersaneler bölgesine bakmanı tavsiye ederım
Ama yazdım bi kenara senlik bi tane hucüm bot görürsem sana haber verıcem :)

Sağolasın Ahmet eski bir konu hortlamış, bir ara bayağı bir araştırmıştım ama şimdilik askıya aldım maddi olanaklar yüzünden, ama yinede çok uygun birşey olursa düşünebilirim ilgine teşekkürler...

Orjinalini yazan: ErkanKurnaz ErkanKurnaz Yazdı:

hakan çok doğru bi tercih yapmışsın bizde bi ara tekneye sarmıştık ama derdi çok. biraz toparlanayım fiber tabanlı bi zodiac almayı düşünüyom bende

Yalnız ben ahşap tabanlı düşünüyorum, yani katlanınca arabanın bagajına koyabileceğim gibi olmalı.
Fiber tabanlıları yine aracın arkasına takmak için romork gerekiyor ve bir sürü evrak düzenlemen gerekiyor diye biliyorum. Benim derdim taşıma sıkıntı yaratmayacak, evraklarla uğraştırmayacak bir şey olmalı atacam bagaja tatile mi gidiyorum Antalya ya, yada memlekete mi gidiyorum haa burada göl var çıkar botu şişir 2 saat takıl sonra yola devam gibi... Çokmu İstiyorum?Sırıtma

Orjinalini yazan: kitay kitay Yazdı:

slm arkadaşlar HAKAN tekneyle filan ugraşma sen en iyi si sahile yakın bir yere taşın  kafan estikçe canın sıkıldık ça hem balıgını tut hemde temiz hava al tavsiye ederim

Valla Oktaycığım zaten sahile 150-200 metre mesafede oturuyorum.Fakat bizim bu bölgede balık sezonlu, senin gibi boğaza yakın bir yerde oturmam gerekiyor o zamanda hem işlere çok ters hemde katil eder beni o sahildeki çok bilmişler.
Gerçekten kıyı balıkçılığını tekne balıkçılığından çok çok seviyorum ama beni soğutuyor şu dangalak bilmişler...
SırıtmaŞiir gibi oldu heeeSırıtma

Orjinalini yazan: dada97 dada97 Yazdı:

Hakan olur ya yolun düşerse beklerim Ermenek'e burda adamlar elleriye kiloluk sazan ve alabalalık yakalıyor. Birde tutar tutma çayın kenarında yemesi bir zevkli oluyor. Hug 

Geleceğim hocam geleceğim, bir dizel alayım, birde şu işleri toparlayayım dolaşacağım tm Türkiye yi inşallah...

Orjinalini yazan: polatkaptan polatkaptan Yazdı:

http://www.sahibinden.com/quicksilwer_bot_2007_model-41WQQaXQQ11114651WQQpXQQdisplayitem
benim bot

Gerçekten güzelmiş bot ama dediğim gibi eski konuyu hortlatmış ticari amaçla üye olan bir arkadaş, şuan askıya aldım teşekkürler. Bu arada neden satıyorsunuz,memnun değilmisiniz?
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 11 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 60982 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 87 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 560 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 220 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13149 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2672 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1436 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 412 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50736 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34823 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2756 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1551 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6143 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 201 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 211 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 297 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5894 1 msk_sansal
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
JACKAL1742 1
tugrullbey 1
Cakirm0 1
Maduriye 1
muratzengin 1
Faruk_S 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English