|
Zodiac Bot arıyorum yada sandal |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
tmm iftarda yemege gelırsınız abıcım =)))
|
|||||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bizim yanımızda çalışan elemanda 2 tane tekne var. bir tanesi büyük kendi çalışıyor eyüpde bir tanesi ufak yatıyor . uyarsa bir soruyum ?
|
|||||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
Mirak sağolasın ama Tekne işi dert yaa, denizde bağlamak için aylık kira ücreti var, bakımı var, taşıma derdi var, vergisi var, var da var yani ama bot öyle değil özellikle bizim gibi çakma balıkçılar için katla koy bagaja gittiğin heryere götür. diye düşünüyorum yoksa tabiki tekne daha iyi ama durumlar malum zaman+para lazım o işlere...
|
|||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Haklısın abi. Tekneyi aldın vergi ödüyecen birde emekliysen direk maaşından kesiyorlar :) Hazır tekne al bence sıfır alırsan motordu sağı soluydu en azından bi 10 bin harcarsın bence max. fiberden al bir tane ucuz olur?
|
|||||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||||
306 yı satsam alacam dermişim
Peugeot un teknesi var mı?
|
|||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||||
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Hakan kardeşim tuzlaya zaten yakınsın bi ara tersaneler bölgesine bakmanı tavsiye ederım
Ama yazdım bi kenara senlik bi tane hucüm bot görürsem sana haber verıcem :)
|
|||||
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
||||
hakan çok doğru bi tercih yapmışsın bizde bi ara tekneye sarmıştık ama derdi çok. biraz toparlanayım fiber tabanlı bi zodiac almayı düşünüyom bende |
|||||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|||||
kitay
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
slm arkadaşlar HAKAN tekneyle filan ugraşma sen en iyi si sahile yakın bir yere taşın kafan estikçe canın sıkıldık ça hem balıgını tut hemde temiz hava al tavsiye ederim
|
|||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|||||
SonerHoca
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
|
||||
Hakan olur ya yolun düşerse beklerim Ermenek'e burda adamlar elleriye kiloluk sazan ve alabalalık yakalıyor. Birde tutar tutma çayın kenarında yemesi bir zevkli oluyor.
|
|||||
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
http://www.sahibinden.com/quicksilwer_bot_2007_model-41WQQaXQQ11114651WQQpXQQdisplayitem
benim bot |
|||||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||||
Sağolasın Ahmet eski bir konu hortlamış, bir ara bayağı bir araştırmıştım ama şimdilik askıya aldım maddi olanaklar yüzünden, ama yinede çok uygun birşey olursa düşünebilirim ilgine teşekkürler...
Yalnız ben ahşap tabanlı düşünüyorum, yani katlanınca arabanın bagajına koyabileceğim gibi olmalı.
Fiber tabanlıları yine aracın arkasına takmak için romork gerekiyor ve bir sürü evrak düzenlemen gerekiyor diye biliyorum. Benim derdim taşıma sıkıntı yaratmayacak, evraklarla uğraştırmayacak bir şey olmalı atacam bagaja tatile mi gidiyorum Antalya ya, yada memlekete mi gidiyorum haa burada göl var çıkar botu şişir 2 saat takıl sonra yola devam gibi... Çokmu İstiyorum?
Valla Oktaycığım zaten sahile 150-200 metre mesafede oturuyorum.Fakat bizim bu bölgede balık sezonlu, senin gibi boğaza yakın bir yerde oturmam gerekiyor o zamanda hem işlere çok ters hemde katil eder beni o sahildeki çok bilmişler.
Gerçekten kıyı balıkçılığını tekne balıkçılığından çok çok seviyorum ama beni soğutuyor şu dangalak bilmişler...
Şiir gibi oldu heee
Geleceğim hocam geleceğim, bir dizel alayım, birde şu işleri toparlayayım dolaşacağım tm Türkiye yi inşallah...
Gerçekten güzelmiş bot ama dediğim gibi eski konuyu hortlatmış ticari amaçla üye olan bir arkadaş, şuan askıya aldım teşekkürler. Bu arada neden satıyorsunuz,memnun değilmisiniz?
|
|||||
Hakan GÖKDEMİR
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |