|
Zenon Seti |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Saga
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 10:56 |
|
206 için zenon set almak istiyorum. Ancak pek bir bilgim de yok açıkcası. Ne önerir ne tavsiye edersiniz. Bilenler kullananlar yardımcı olursanız sevinirim.
|
||
Cmoss06
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mtech slim balanslı xenon şiddetle tavsiye ederim.Cylone var oda çok iyi yani anlıyacan paraya göre malzeme.Durumun varsa ıyısını al derım.
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
Saga
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Biraz bakındım ve böyle birşey buldum
http://www.otomarketim.net/urun/type-r-h1-8000-k-xenon-kit-zenon-set/ Fiyatı çok uygun geldi bana. Acaba satın alan kullanan bilen var mıdır? Sizce nasıl bir ürün? |
||
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mtech
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
rhcpeppers
1. Vites 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
evet bende almak istiyorum o ürün epey ucuz nasıl olur acaba pek anlamıyorum aynı şekilde
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
Cmoss06
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
fiyat normal Typer ürünü yaptıran marka bu xenonlar piyasada çok sadece markalama farkı var.Anlıyacagınız hepsi aynı sadece üzerlerinde yapışkan degişik.Ama ben aldım kullanıyom bir sıkıntı olmadı gittigidiyordan almıştım 60 TL pıyasa markası urun sıkıntı olmadı zaten çogu made ın prc yanı china
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
Saga
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Biraz önce siteden iletişim bilgilerini aldım ve telefonla aradım. İstanbul Aksarayda dükkanları varmış. Genel olarak site içerisine baktım da gerçekten çok ucuza malzeme satıyorlar. Ürünü de sordum zenonları, hiç bir problem olmaz, gel bak dedi. Bakalım bu gün gitmeye çalışacağım. Daha sonrasında buradan paylaşırım edindiğim bilgileri.
|
||
rhcpeppers
1. Vites 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
iyi olur eyvallah olmadı 2 tane alır daha ucuza getirip bana yollarsın kara geçeriz D
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pahalı bir xenon almayacaksan şayet, piyasada 110 ile 170 lira arası satılan bütün ürünler senin link verdiginle aynı arkadasın dedigi gibi sadece etiketleri farklı, taktır bundan bisi olmaz.
|
||
Saga
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anladım. Beyaz ışıklı almak istiyorum ve açıkcası bütçem 100 tl gibi birşey http://www.otomarketim.net/kategori/elektrik-elektronik-aydinlatma-urunleri/zenon/zenon-setler/ aralarından hangisini önerirsiniz acaba? |
||
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
peugeotlar elektronik olarak hassastır. ucuz ve kalitesiz alırsanız basınıza bence iş acarsınız mutlaka servise bir danısın amma özel servise amma yetkilisine
|
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracın 206 ise; http://www.otomarketim.net/urun/type-r-h7-8000-k-xenon-kit-zenon-set/ senin istedigin bu dostum, bu arada servise gitmeyin xenonu size 500 liraya takmaya çalısırlar amannn. sisli taraflarına yakınsan eger bi tunningci var telefonunu verebilirim sana 110liraya takarlar aracına |
||
Saga
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba,
Cumartesi günü Aksaraydaki dükkanlarına gittim ve onlarda bana sizin tavsiye etttiğiniz http://www.otomarketim.net/urun/type-r-h7-8000-k-xenon-kit-zenon-set/ bu seti verdiler. Dükkanlarında ürün çeşidi gayet fazla ve inanılmaz ucuz fiyatlarla ürün satıyorlar. Toptancılar normalde ama perakende de satış yapıyorlar. Gittiğimde birde 5 li paspas seti aldım. Hemde 10 TL ye :) http://www.otomarketim.net/urun/5-parca-halili-paspas-seti-7/ |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |