Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 ARIYORUM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 ARIYORUM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ibrahim_06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim_06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2016 Saat 23:07
Orjinalini yazan: gokhanyalcinkaya gokhanyalcinkaya Yazdı:

Valla geçen yıl Ekim ayında ben de 307 aldım maşallahı var hiçbir sorunumuz çıkmadı sadece geçen hafta egzosu patlatmışım :) 97.000 km de otomatik yeni lpg takılı 26.000 tl verdim. LPG işlettim başka da hiç masraf etmeden gözüm kapalı Bulgaristan'a gidip geliyorum. Yol tutuş performans ve iç rahatlığına bayılıyorum. Bu aralar piyasa iyice artmış gibi duruyor. inş uygun ve başınızı ağrıtmayacak bir araç bulursunuz. 
kac midel sizin araciniz
Yukarı Dön
ismailkaya Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismailkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2016 Saat 22:26
ibrahim_06 araç almadıysan benim aracı vereyim 2005 model 1.4 benzin 90 hp siyah  118.000 de  6 senedir kullanıyorum 30.000 de aldım değişeni yok lokal boyaları var 4 adet kar lastiği var sıfır ayarında 8 adet yaz lastiği var 4 tanesi  sıfır ayarında1 ay kullanıldı hem kışlık hemde yazlık lastiklerin çelik  çantları  var aralık ayında aldım birini bende model yükselteceğim istediğim fiyat 24.750 ₺ 
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
Yukarı Dön
ysebem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ysebem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2016 Saat 22:58
merhaba herkese bende 307 xt premium araç sahibiyim 2004 yılında sıfır satın aldım o günden beri kendim kullanıyorum 
aracı bazı insanlar kötülüyor ama ben kötüleyenlere katılmıyorum ben aracımı aldığımdan bu yana gerekli bakımların dışında bir bakım yapmadım hiç bir arıza açmadı 
yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum ;
3 kez triger seti
2 kez arka susturucu egzos
z rotlar çok ucuz vede 3 yılda bir değişmesi gerekiyor onları değiiştirdim 25tl çifti 40tl ye işi bitirdim
DİKKAT HENÜZ ÖN TAKIM DEĞİŞMEDİ  12 yıldır orjinal ve hiç bir rotilde boşluk bozulma yok 
fren balataları 30bin kmde önler arkalar 45binde 
sürücü tarafı cam tuşları evet çok dikkat edilmezse abanılırsa bozulacaktır benim kızım arızalandırmıştır setini 80tl ye alıp taktım sorun gitti.

bu ay sadece orta egzosu ve ateşleme bobinini değiştirdim.

açıkcası araç gerçekten kullanıcı dosru adam gibi kullanıyorsanız bakıyorsanız uzun yıllar binilebilir.
parçalarıda ucuz çok pahallı değil araç sadece arka amartisörleri sert ama okadarda olur diye düşünüyorum.
2006 yılından beri lpg landi sistemi takılı hiç bir sorun yaşamadım motor ışığı yanıyor evet oda karışım hesaplarından ama hç problem değil.

şimdi soruyorum daha ne olması lazım bir araçta ???? millet ne istiyor anlamıyorum araç alırken kız gibi muamele edilmesinide anlamıyorum kardeşim bu araç trafikde kullanılıyor boyada olur değişende yeterki büyük bir kaza olmasın ana şasileri kırılmasın.

kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır 307 içi en geniş araçlardan.

307 gerçekten muhteşem ....
Yukarı Dön
gokhanyalcinkaya Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokhanyalcinkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2016 Saat 09:09
2004 model tescil tarihi ise haziran 2006. 1.6 110hp sunroof otomatik
Yukarı Dön
serhat82 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serhat82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2016 Saat 09:14
298861331 ilan numarası bakarsan fiyat için biraz daha ineceğim
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim_06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2016 Saat 09:49
Orjinalini yazan: ismailkaya ismailkaya Yazdı:

ibrahim_06 araç almadıysan benim aracı vereyim 2005 model 1.4 benzin 90 hp siyah  118.000 de  6 senedir kullanıyorum 30.000 de aldım değişeni yok lokal boyaları var 4 adet kar lastiği var sıfır ayarında 8 adet yaz lastiği var 4 tanesi  sıfır ayarında1 ay kullanıldı hem kışlık hemde yazlık lastiklerin çelik  çantları  var aralık ayında aldım birini bende model yükselteceğim istediğim fiyat 24.750 ₺ 

Teşekkürler aracınız güzel ekstraları var. Siyah renk düşünmüyorum şu an için.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim_06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2016 Saat 09:51
Orjinalini yazan: serhat82 serhat82 Yazdı:

298861331 ilan numarası bakarsan fiyat için biraz daha ineceğim

Aracı gördüm sw düşünmüyorum.Teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim_06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2016 Saat 09:59
Orjinalini yazan: ysebem ysebem Yazdı:

merhaba herkese bende 307 xt premium araç sahibiyim 2004 yılında sıfır satın aldım o günden beri kendim kullanıyorum 
aracı bazı insanlar kötülüyor ama ben kötüleyenlere katılmıyorum ben aracımı aldığımdan bu yana gerekli bakımların dışında bir bakım yapmadım hiç bir arıza açmadı 
yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum ;
3 kez triger seti
2 kez arka susturucu egzos
z rotlar çok ucuz vede 3 yılda bir değişmesi gerekiyor onları değiiştirdim 25tl çifti 40tl ye işi bitirdim
DİKKAT HENÜZ ÖN TAKIM DEĞİŞMEDİ  12 yıldır orjinal ve hiç bir rotilde boşluk bozulma yok 
fren balataları 30bin kmde önler arkalar 45binde 
sürücü tarafı cam tuşları evet çok dikkat edilmezse abanılırsa bozulacaktır benim kızım arızalandırmıştır setini 80tl ye alıp taktım sorun gitti.

bu ay sadece orta egzosu ve ateşleme bobinini değiştirdim.

açıkcası araç gerçekten kullanıcı dosru adam gibi kullanıyorsanız bakıyorsanız uzun yıllar binilebilir.
parçalarıda ucuz çok pahallı değil araç sadece arka amartisörleri sert ama okadarda olur diye düşünüyorum.
2006 yılından beri lpg landi sistemi takılı hiç bir sorun yaşamadım motor ışığı yanıyor evet oda karışım hesaplarından ama hç problem değil.

şimdi soruyorum daha ne olması lazım bir araçta ???? millet ne istiyor anlamıyorum araç alırken kız gibi muamele edilmesinide anlamıyorum kardeşim bu araç trafikde kullanılıyor boyada olur değişende yeterki büyük bir kaza olmasın ana şasileri kırılmasın.

kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır 307 içi en geniş araçlardan.

307 gerçekten muhteşem ....

Ciddi problemlerle karşılaşmamışsınız. ikinci el alırken boya olur 1-2 parça büyük kazası olmadıktan sonra işte süistimale açık olduğu için insanlar boya konusunda dikkat ediyor. Boyasız diye ikinci el aracı değerinden fazla verip almakta mantıklı gelmiyor trafikte herşey olabilir kaza yapıldığında artık boyanmış olacak ve değeri düşecek.

Arka amörtisörlerin sert olması çok hissediliyormu araç içinde bozuk yolda.

Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim_06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2016 Saat 10:02

2004 model tescil tarihi ise haziran 2006. 1.6 110hp sunroof otomatik

İyi fiyata almışsınız boya felan varmıydı değerini öğrenmek için soruyorum.
Yukarı Dön
gokhanyalcinkaya Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokhanyalcinkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2016 Saat 10:50
boya az var, herhangi bir kazası yok. Eski sahibi bayan olduğu için park ederken sorun yaşamış . Birinde hafif duvara sürtmüş diğerinde farı kırmış kasko da var diye de yaptırmıs bu yüzden bin küsür lira trameri var . Haricisi yok gibi ama tam baktırmak lazım. Normalde baktırırdım ama kısmetimiz buymuş usta elleye elleye baktı hiçbirşey yok alabilirsin dedi :) Şanzımancıya tabiki uğradık baktık yağ değiştirsen iyi olur başka sorun yok dedi dediği gibi de oldu aldıktan sonra yağ bile koymadan 6 kere bulgaristana gidip geldim oda 110-120 değil baya gazda 195leri gördüm :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim_06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2016 Saat 13:48

boya az var, herhangi bir kazası yok. Eski sahibi bayan olduğu için park ederken sorun yaşamış . Birinde hafif duvara sürtmüş diğerinde farı kırmış kasko da var diye de yaptırmıs bu yüzden bin küsür lira trameri var . Haricisi yok gibi ama tam baktırmak lazım. Normalde baktırırdım ama kısmetimiz buymuş usta elleye elleye baktı hiçbirşey yok alabilirsin dedi :) Şanzımancıya tabiki uğradık baktık yağ değiştirsen iyi olur başka sorun yok dedi dediği gibi de oldu aldıktan sonra yağ bile koymadan 6 kere bulgaristana gidip geldim oda 110-120 değil baya gazda 195leri gördüm :)

değeri hakkında fikir sahibi oldum. Temiz denk getirmişsiniz sizde güle güle kullanın herhangi bir sorun yaşatmamış bunları duydukca içime sinmeye başladı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 14 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 60983 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 87 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 560 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 220 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13149 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2673 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1436 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 413 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50736 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34823 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2757 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1551 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6143 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 201 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 211 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 297 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5897 1 msk_sansal
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
JACKAL1742 1
tugrullbey 1
Cakirm0 1
Maduriye 1
muratzengin 1
Faruk_S 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English