|
307 ARIYORUM |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
ibrahim_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
ibrahim_06 araç almadıysan benim aracı vereyim 2005 model 1.4 benzin 90 hp siyah 118.000 de 6 senedir kullanıyorum 30.000 de aldım değişeni yok lokal boyaları var 4 adet kar lastiği var sıfır ayarında 8 adet yaz lastiği var 4 tanesi sıfır ayarında1 ay kullanıldı hem kışlık hemde yazlık lastiklerin çelik çantları var aralık ayında aldım birini bende model yükselteceğim istediğim fiyat 24.750 ₺
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
ysebem
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba herkese bende 307 xt premium araç sahibiyim 2004 yılında sıfır satın aldım o günden beri kendim kullanıyorum
aracı bazı insanlar kötülüyor ama ben kötüleyenlere katılmıyorum ben aracımı aldığımdan bu yana gerekli bakımların dışında bir bakım yapmadım hiç bir arıza açmadı yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum ; 3 kez triger seti 2 kez arka susturucu egzos z rotlar çok ucuz vede 3 yılda bir değişmesi gerekiyor onları değiiştirdim 25tl çifti 40tl ye işi bitirdim DİKKAT HENÜZ ÖN TAKIM DEĞİŞMEDİ 12 yıldır orjinal ve hiç bir rotilde boşluk bozulma yok fren balataları 30bin kmde önler arkalar 45binde sürücü tarafı cam tuşları evet çok dikkat edilmezse abanılırsa bozulacaktır benim kızım arızalandırmıştır setini 80tl ye alıp taktım sorun gitti. bu ay sadece orta egzosu ve ateşleme bobinini değiştirdim. açıkcası araç gerçekten kullanıcı dosru adam gibi kullanıyorsanız bakıyorsanız uzun yıllar binilebilir. parçalarıda ucuz çok pahallı değil araç sadece arka amartisörleri sert ama okadarda olur diye düşünüyorum. 2006 yılından beri lpg landi sistemi takılı hiç bir sorun yaşamadım motor ışığı yanıyor evet oda karışım hesaplarından ama hç problem değil. şimdi soruyorum daha ne olması lazım bir araçta ???? millet ne istiyor anlamıyorum araç alırken kız gibi muamele edilmesinide anlamıyorum kardeşim bu araç trafikde kullanılıyor boyada olur değişende yeterki büyük bir kaza olmasın ana şasileri kırılmasın. kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır 307 içi en geniş araçlardan. 307 gerçekten muhteşem ....
|
|
gokhanyalcinkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
|
2004 model tescil tarihi ise haziran 2006. 1.6 110hp sunroof otomatik
|
|
serhat82
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2016 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
298861331 ilan numarası bakarsan fiyat için biraz daha ineceğim
|
|
ibrahim_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim_06
|
Teşekkürler aracınız güzel ekstraları var. Siyah renk düşünmüyorum şu an için.
|
|
ibrahim_06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim_06
|
Aracı gördüm sw düşünmüyorum.Teşekkür ederim.
|
|
ibrahim_06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim_06
|
Ciddi problemlerle karşılaşmamışsınız. ikinci el alırken boya olur 1-2 parça büyük kazası olmadıktan sonra işte süistimale açık olduğu için insanlar boya konusunda dikkat ediyor. Boyasız diye ikinci el aracı değerinden fazla verip almakta mantıklı gelmiyor trafikte herşey olabilir kaza yapıldığında artık boyanmış olacak ve değeri düşecek. Arka amörtisörlerin sert olması çok hissediliyormu araç içinde bozuk yolda. Teşekkür ederim.
|
|
ibrahim_06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim_06
|
İyi fiyata almışsınız boya felan varmıydı değerini öğrenmek için soruyorum.
|
|
gokhanyalcinkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
|
boya az var, herhangi bir kazası yok. Eski sahibi bayan olduğu için park ederken sorun yaşamış . Birinde hafif duvara sürtmüş diğerinde farı kırmış kasko da var diye de yaptırmıs bu yüzden bin küsür lira trameri var . Haricisi yok gibi ama tam baktırmak lazım. Normalde baktırırdım ama kısmetimiz buymuş usta elleye elleye baktı hiçbirşey yok alabilirsin dedi :) Şanzımancıya tabiki uğradık baktık yağ değiştirsen iyi olur başka sorun yok dedi dediği gibi de oldu aldıktan sonra yağ bile koymadan 6 kere bulgaristana gidip geldim oda 110-120 değil baya gazda 195leri gördüm :)
|
|
ibrahim_06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim_06
|
değeri hakkında fikir sahibi oldum. Temiz denk getirmişsiniz sizde güle güle kullanın herhangi bir sorun yaşatmamış bunları duydukca içime sinmeye başladı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |