|
307 için Far arıyorum. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
KidCabrio307
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KidCabrio307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2016 Saat 18:21 |
Arkadaşlar merhaba,
307 için elinde çıkma sağlam çalışan far olan varsa talibim. Aracım 2005 model.
|
|
childrenofgrave
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
|
Bende var ama bir tane. Çıkma da değil; sıfır. Sağ mı sol mu emin değilim. Arabayı alınca satıcının elindeydi, vermişti sağ olsun.
|
|
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
|
alfonsoxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
|
Facebook gurupta bir arkadaş 350 tl ye mercekli far satıyordu 307 için 33 plaka beyaz bir araç baktım bulamadım konusunu facebook guruplara bir göz atın isterseniz
|
|
cemesk
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba . Bende 1 çift orjinal çıkma far var. Fakat yanlış hatırlamıyorsam sag far buhar yapıyordu solda hiç bir problem yok. Renk farkı olmaması için her ikisini birden değiştirmiştim.
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
KidCabrio307
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KidCabrio307
|
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
@childrenofgrave: çifti olarak alırsam farların uyumlu olması için daha iyi olur hocam. @alfonsoxxx:
grup linki olsaymış iyi olurmuş :) @cemesk Hocam sende fiyat söyleyebilir misin? İstersen özelden mesajda atabilirsin. |
|
KidCabrio307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KidCabrio307
|
Şu far için paraya kıysam mı?
Kalitesi nasıldır acaba... Düzenleyen KidCabrio307 - 25 Mart 2016 Saat 20:34 |
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Eski kasa 307 sanırım. Bende makyajlı kasa sağ far var yedekte saklıyorum..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
kotucocuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kotucocuk
|
bnede var kardeşim orjinal sorunsuz angel far alıcam icin satiyorum 307cc imde kullaniyorum 2005 model
|
|
Bha41
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyat nedir |
|
MadTurk_
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende de makyajsız kasa farları mevcut kırığı çıkığı herhangi bi durumu yok angel far taktım boşta duruyor uygun fiyata veririm
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
cnrx9004
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mart 2016 Konum: SANCAKTEPE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede var kardeş orjinal peugeot valeo angel taktım boşta duruyor hatta üzerinde koruyucu filimde var ihtiyacın olursa dönersin
|
|
XGB17S
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |