|
206 angel sol far lazim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2015 Saat 18:45 |
Arkadaslar sol farim vida takilan kisim kirildi. far duzgun durmuyor. cami ici filan saglam. elinde cami filan kirik ici olmasada olur. vida yerleri saglam olsun yeter. 206 angel far elinde olan varsa iletisime gecerse sevinirim. 0535 499 95 68
|
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
leader_devil
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leader_devil
|
Merhaba hocam bende 206 nin normal kristal farlarindan var baglanti tirnaklari saglam olmasi lazim mercek uygulamak icin ikinciel almistim projeyi iptal ettim oylece duruyo sabah bi bakayim size donus yaparim hayirli forumlar
|
|
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
hocam bekliyorum dönüş yapmanızı
|
|
|
|
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
Arkdaşlar yardımınızı bekliyorum.. |
|
|
|
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
normal far işi yarıyorsa hocam bu konuya bakın : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=39769&title=206-far-motorlari
|
|
< |
|
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
hocam bana far motoru lazım değilki. bana sol angel far lazım. hatta sol angel farın arka kapağı daha iyi olur benim için. bulamadık hala
|
|
|
|
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
Konuyu hortlatayım dedim orda arkadaş farda satıyor projelik işinize yarayabilir
|
|
< |
|
koray
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu açılmışken arka sağ siyah zemin led stop lazım cami krildi çift satılıyor. Sağ tarafinkini almak istiyorum elinde olan varsa alirim
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
FARLARDA VİDA BACAKLARI KIRILIRSA KIRILAN BACAĞA SPREYLİ JAPONLA MİKA TARZI PARÇA YAPIŞTIRIN VİDA YERİNİDE MATKAPLA DELİN ETRAFINI AYNI ŞEKİLDE TRAŞLAYIN OLDU BİTTİ ..
BEN MODİFİYE KESİK FAR ALDIM BENİMDE BACAĞI KIRILMIŞ DEDİĞİM GİBİ YAPTIM TAŞ GİBİ SAĞLAM OLDU... AKLINIZDA OLSUN ...
Düzenleyen outlaw - 29 Haziran 2016 Saat 09:53 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |