|
peugeot 208 navigasyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
agder
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2019 Konum: norvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2019 Saat 13:44 |
selam,Benim peuget 208 i,navisiz aldim ancak ayni modellerin navigasyonlusu da var.Forumlarda goruyorum,bazilari yukluyor.Mumkunmu acaba ,navigasyonu olmayan arac smeg navi yuklenirmi? |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. malesef sonradan yüklenmiyor
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
agder
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2019 Konum: norvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cepten mirorr link ile baglaniliyor deniyor,andada her cebi kabul etmiyor.Ben huawei p20 pro kullanicisiyim,kabul etmiyor.Iphone ,Lg,Htc,samsungun eski versiyonlari calisiyor.Cok sacmalik.Madem mirorlink calisiyor,hepsi calissin,ne yani navigasyon icin hic sevmedigim iphonemu kullanayim:-( info icin tessekkur sonerkyl
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Malesef abicim bu durum gerçekten çok can sıkıcı yapıyorsan bütün telefonlara desteğin olacak böyle kısıtlama yapmak günümüz teknolojisinde çok saçma .
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |