|
208 1.5 Hdi Detaylı İnceleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
efendiogluu61
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efendiogluu61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2020 Saat 12:31 |
Kafasında soru işareti olanlar veya detaylı bir inceleme isteyenler adına 2020 model 1.5 hdi manuel vites aracımla ilgili faydalı olması için ilk 4500 km edindiğim izlenimleri aktarıyorum.Ben aracı ankaradan deri koltuklu haliyle 140.000 TL'ye aldım. 1-Yol Tutuş : Araç 1000 kg civarı ağırlığa sahip olduğu için, kasis geçişleri ve yüksek hızlarda konforlu hissettirmiyor. 2-Yakıt : Ben daha az yakan bir araç kullanmadım.Kadıköy-Esenyurt arası gidip geldim toplam km 92 , tüketilen yakıt/tl 20.14 TL Yani şehir içi 4.7 L/100 KM , biraz uzun yolda 3,4 L/100 KM yakıyor 3-Yokuş Kalkış : Harika çalışan bir sistemi var 4-5 saniye kadar aracı yokuşta kaydırmıyor. 4-Malzeme Kalitesi : Beklentim yüksek değildi şaşırmadım kalitesizliğine. 5-Navigasyon Ekranı : Carplay bağlantısı , geriş görüş kamerası gayet yeterli. 6-İç Genişliği : Diz mesafeleri hem ön hem arka yolcular için gayet yeterli.Bagajı sınıfının standartlarında. 7-Hızlanma : Gayet yeterli ve tatmin edici Sorularınız olursa cevaplamak isterim. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |