|
307 için 3,5 cm spor yay... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
denizlilibtrci
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: TOSYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizlilibtrci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2015 Saat 20:30 |
Arkadaşlar 2005 model 307 aracıma 17'' RC jant ve 225/45/17 lastik taktım. ama biraz basılmaya ihtiyacı var. Bulunduğum yer itibariyle 5 cm. yay takamıyorum. o nedenle 3,5 cm. yay arıyorum. elinde olan varsa irtibata geçebilir miyiz, saygılar...
|
|
PLAKASINA KADAR 307
|
|
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vogland marka elimde mevcut 0 a yakın 4 adet dostum fiyat 350 lira. İstanbuldayım.
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
denizlilibtrci
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: TOSYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizlilibtrci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
teşekkür ederim dostum ama ben biraz daha uygun fiyatlı bir şey düşünüyorum. yine de ilgine teşekkür ederim..
|
|
PLAKASINA KADAR 307
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |