|
306 gti için orta susturucu |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2008 Saat 11:50 |
|
arkadaşlar 306 gti için orjinal veya kalıteli bir marka orta susturucu arıyorum...tavsiyelerinizi ve teklıflerinizi beklıyorum
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim tavsiyem orta susturucunun iptali yonunde cek duz boruyu rahatla erayım....
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
orta susturucu ses ıstemıyorsan buyuk bı susturucu takman lazım kardesım son susturucuyuda degıstırırsen ıyı olur...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
manyadınmı olum duz boru olurmu 2.0 arabaya sesden duramassın adım başı polıs cevırır..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yazmamıs kı ses ıstıyormu ıstemıyormu diye benim bildiğim eray o DC ye duz boruyu ceker |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben bircok eksoz denedim.düz boruda kullandım ses okadar kuvvetliki hanım eksoz sesini duyup yemeğin altını yakıyorum diye de espiri yapıyor..san tipi eksozlar bizim arabalarda 2.0 herzaman proble oluyo.. |
||
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eray daha öncede telakki ettiğim gibi ralli tüp'ü takacaksın...İlk planda markalı bir ürün makbüldür...Olmadı Bilen veya Ağar egsozların hazır kitleri var.....Sana sadece uygun boyut ve sisteme göre doğru olanı seçmen....
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Büyük sanayi yapımı orta susturucu da iş görür..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ne zor işmiş...306gti orjinal ebatlarında eksoz hiçbir firmada yok ..sadece matay eksozda var..servis 1 ayda gelirdedi..hafta sonu birde hurdacıları gezicam esenyurt fatih sanayi sitesinde... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya nasıl yok kardesım dolu var ortalık susturucu kaynıyor ya sen 306 gtı ıcın dıye sormıcaksın...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
serat 306gti için orjinal orta susturucu yok.....tüm fabrikaları gezdim katolokta var ama üretim yok...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ESENYURT FATİH SANAYİDE TANIDIĞIM SAĞLAM BİR EGSOZCU VAR İSTERSEN İRTİBATA GEÇELİM BERABER GÖTÜRÜP YAPTIRIRIZ.0554 329 26 06 MERT
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
esenyurtada gittim ama yok..üretimi yok..
|
||
Eastanbul
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Özelden bana ulaşırsanız konu hakkında yardımcı olabilirim. =) Ürün bende mevcut.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güncel
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eastanbul menim msn erayakar@ynet.com gorüşelim |
||
barisaso
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şirinevlerde benim eksozcu var ben krom yaptırdım ön ve orta susturucuyu ikidebir paslanıyodu
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |