|
ikili 30 cm bas kabini arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2017 Saat 15:42 |
ikili 30 cm bas kabini arıyorum. 206 nın bagajı için temiz üzeri yazılı logolu olmayan bayrampaşa - okmeydanı - şişli civarı
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
doğan abi benim pandizotçuda yaptırabilirsin.
hem yakın, hemde ben işçiliğini beğendim. ben pandizot yaptırırkende orada bir toyotaya L7 kabini yapıyordu, cuk diye oturdu oda. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Sağolasin bir bakayim buraya
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |