|
307 oto klima kendiliğinden devreden çıkıyor. |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 8910 |
Yazar | |
taksicicocuk1
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
senin problem çözüldü mü?
|
|
illetyus
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yotuba 307 klima fan rezidas değişi yaz iki üç video çıkıyor... Bende aynı sorun var yeni rezidans aldım onu taktım sorun değişmedi... Motoru çalıştırıyorum 1 2 dakika sonra üfleme 1 seviyeden devam ediyoyr.. digital klima ekranında son seviyede görünse üfleme seviyesi 1 .. ayrıca klima fan seviyesi düşünce radyo frekans sesi gibi cızırtı geliyor.. en sonunda sarıçam bu aracı yormaya başladı artık... 6 yıldır tık demeden bindim ama sıkıntılar sıkmaya başladı...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 8910 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |