|
Triger Set hakkında (gergi bilyası) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
timess
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2014 Saat 23:14 |
şimdi size bir sorum olacak
partner 1,9 aracım var 49000 km ben triger kayışını 5 yıl geçtiği için değiştirdim aldığım parçaları orjinal alamaya çalıştım ama parçacılar malum nasıl oldukları parçları tamirciyle taktık çalışma sesi hoşuma gitmedi tekrar gergi bilyasını eski gergi bilyasını taktım sorun olurmu. bu taktığım parçalar 30 000 gitsin gene komple değiştiriyim bu taktıklarım 30 bin gidermi yada benim triger değiştirmeme gerek var mıydı 2007 8 ay çıkışlı bu arada aracım |
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimde gergi takozu dedikleri bi parca varmis ondan bi ses geliyo onun degismesi gerekiyo bence ses ondan degildir cunku degisince ses kalmaz
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mesajım bulunsun. Uygun vakitte buraya bilgi ekleyeceğim.
|
|
timess
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim sorum aslında şuydu eski gergi bilyasını takmış olmamda bir sorun olur mu? 49000 de şuan.
ne olur olmaz diye de eski parçaları aldım. triger kayışında nerdeyse çizik dahi yok onuda aldım eski parçalar yenilerden daha iyi gibi. şuan çok az bir ses var eski sese göre oda tamirci biraz gevşetirsek o ses gider ama zamanla o sesi keser bol olması iyi değil dedi bende kalsın bu şekilde dedim. |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam HDİ motorlarda triger ömrü 10 yıl yada 180.000 km, 1.9 dizeller içinde farklı olacağını sanmıyorum, bence kayışı bile erken değiştirmişsiniz.
|
|
timess
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.uzmantv.com/triger-kayisi-ne-kadar-surede-yenilenmeli
bu adamı yakalarsam... :) ben bu adamın sözüne inandım değiştirdim. yazık oldu valla param da boşa gitdi desene aracım 2007 1,9 dizel di bu arada
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araçtan araca değişir Hocam, benzinililerde 5 yıl örneğin, peugeot türkiyenin resmi sayfasından aracınızın bilgileriyle birlikte mesaj atın 2 gün içinde bilgi veriyorlar.
Alttaki linkte bazı araçlar için bilgiler var. |
|
sabahattin
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2016 Konum: van erciş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sabahattin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bende de 2011 peuget partner var tiriger kayisindanmi bilmiyorum çok aşırı ses var acaba parça fiyatları ne kadar bide araba 126 binde bu parçaların değişmesi gerekiyor mu daha öncede peugetim olmamıştı yani biraz acemiyim yardımcı olur musunuz acaba
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tabiki. Bu zamana kadar değişmediyse değiştirin mutlaka.
Parçacıdan ve internetten fiyat alın hangisi uygunsa onu kullanın. Kayışların üretim tarihleri önemlidir. 2015'ten eski olmasın. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
değiştirmenizde fayda var hocam bu peugeotla alakalı bir durum deil trigeri kayışlı olan bütün araçlarda değişimi şart 5 yılda bir yada her 80 bin km de bir değiştirmek iyidir. aslında kitapçıklarda daha uzundur ancak 300-500 tl için komple motor yaptırmanıza sebep olabilir. orjinal triger seti 160 tl civarlarında v kayışı kütükle birlikte değişirse 180-200 tl civarlarında ortalamada 200-250 tl işçilik tutar. sadece v kayışı rulmanı bulursanız daha ucuza gelecektir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |