|
sorunuma yardımcı olurmusunuz? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 Saat 14:38 |
selamlar herkeze 70tl kadar benzin vardı depoda lpd fulldu hep lpgde kullandım 110km yaptım.
fakat benzin tahminime göre 20tl kaldı ibre düştü.
sizcee sorun ne olabilir..
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
şu kadar tl vardı değil de, ibre göstergelerini söyleseniz benzinde? mesela yarımdaydı çeyreğe düştü gibi? ona göre yorum yapalım
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bundan 4gün önce lpgyi fulledim.
50tl lik benzin aldım içinde de biraz vardı.
ibre çeyrek depo ile yarım deponun ortasındaydı.
4günde 110 km yaptım.hep lpg de kullandım.
klima sürekli acıktı. 4gün içindede 25-30 defa aracı çalıştırmışımdır.
atiker sıralı var araçta
benzin göstegesi şuanda 0 ın biraz üstünde benzin ışık göstergeside yanmış durumda.
aklıma gelen ya benzin uçuyo
ya motor biraz benzinden biraz lpg den yiyiyor :)
yada klima hep benzinle çalışıyor....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
toprağam nedir acaba sorun bi fikrin varmı?
cumartesi yola çıkıcam urfadan izmire maaf eder bu araba beni.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
benım aracım lpglı deılde lpglı araclarda benzın ıbresı dusuyo dıye bılıyorum bunun cozumu var forumda arastırrsan ıbrenın dusmemesı ıcın
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
arkadasım korkmana gerek yok rahatca gel sen yolunu.. yakıt olarak arac benzınlıye gore tasarlanmıstır ve ibre tekerleye baglıdır.. yanı sen hareket ettıkce arac benzın yakıyormus gıbı gosterıyor aracın aslında.. uzerıne benzın koydugunda ibre tekrar eskı halıne gelıcektır.. iyi gunler
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |