|
2.0 Hdi EGR İPTAL EDİLEBİLİRMİ ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serbayozkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serbayozkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2012 Saat 17:26 |
Arkadaşlar daha önce forumda 1.4 hdi motorun egr giriş hava borusunu sökerek iptal edildiğini gördüm fakat ben bu işlemi 2.0 hdi motorda yaptığımda araç kendini korumaya alıyor ve çekişten düşüyor. 2.0 hdi motorların egr leri iptal edilebilir mi , bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim ?
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende merak ettim egr nedir. benimkisi de 2.0 hdi bilen var mı
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
egr egsoz gazi geri donusum vanasi
her egr iptal edilir 1.4 lerinkini borusunu tikayarak elektronik olanlari yazilimla beyinden iptal edebilirsiniz
|
|
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne işe yarar bu egr faydası olur mu yakıt performans acısından peki
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yakit ve performan acisindan faydasi olur ama cevre ve katalizer icin iyi degil
|
|
|
|
toga406
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dün epey EGR yi araştırdım arkadaşlar kesinlikle iptal ettirmeyin. heleki peugeotlar elektronik sorun açısından eli kulağında.
bu şey çok pahalı değil arızası vaerrsa değiştirin parcayı bence. egr nin zararı değil faydası var mutlaka. egzosda yanmamış partikülleri geri alıp yanmasını sağlıyor ve dogaya katkı saglıyor |
|
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dunki msj da soyledim cevreye zararli diye yanlis iptal edersen ariza lambasi yanar vakumlu olanlari vakum borusunu tikarsiniz hicbir ariza vermez elektronik olanlarida chip tuning yapan birine yaptirabilirsiniz beyinden dump u okunup bazi programlar yardimiyla devre disi birakilip tekrar beyine yukleniyor ben iki turlude iptal ettim su ana kadar hicbir ariza yada problemle karsilasmadim sonucta egr yanmayan gazlarin tekrar yakilmasina yaradigindan motora tsurekli temiz hava giriyor bunun motora zarari olamaz ama cevreci iseniz o baska
|
|
|
|
serbayozkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serbayozkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
egr vakum borusunu söktüğüm zaman araç kendini korumaya alıyor 90 km yi geçmiyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |