|
H7 Far Seçimi ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2017 Saat 21:14 |
|
Abiler, kardeşler sol kısa farım kesilmiş sürüş esnasında farkettim.
Klasik osram h7 55w kullanıyorum. Sol tarafı yenileyeceğim için sağ tarafla Parlaklık farkı olacağını düşünüyorum. Çift almayı planlıyorum. Nette baktım, osram ın 100w lık modeli mevcut. Bundan kullanmam da herhangi bir sakınca var mı acaba ? Düz mantık iki kat Parlaklık sağlar gibi geliyor yanılıyor muyum ? Bir de beyaz ampüle heves ediyorum. Yağmurda siste görüş kötü biliyorum ama malum havalar ısınıyor. Çok şık görünüyor bence. H7 önerilerinizi bekliyorum.. Bir de bu ampüller neden kesilir ? 2-3 kez başıma geldi farklı zamanlarda sağ sol ayrı ayrı |
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dediğin gibi ton farkı olacak o yüzden çift alman daha mantıklı olacaktır. Ben sislere photon xtreme vision taktım cidden güzel bir sarısı var parlak bayağı öneririm. Eğer beyaz istiyorsan diamond vision var onu da tercih edebilirsin. 206'da kullanmıştım ama teki patlamıştı o yüzden değiştirmek zorunda kalmıştım.
Yüksek watt'lı almaya çok yanaşma farda kararma, soket eritme gibi durumlar yaşayabilirsin orijinal değerinde ampül alman daha sağlıklı olur. Kısa sürede sürekli ampül patlıyorsa elektrik tesisatıyla ilgili problem olabilir ama pek sanmıyorum problem olduğunu şuan. Yeni alıp taktığın ampül de kısa süre içerisinde patlarsa o zaman bir elektrikçiye gidersin. |
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Belki de 4-5 ay olmuştu değişeli. Öyle takar takmaz, kısa sürede patlama gibi bi olay Yok. 55w a devam o zaman :) diamond visionlara bi bakayım eyvallah hacım:)
|
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Bizim uzunlar da h7 diye biliyorum doğru mudur ?
Merceksiz, sadece ampul takarak flaş etkili selektör mümkün mü ? YouTube link |
||
BLACK LION
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
|
|
Evet mümkün. Led xenon var. Mercek şart değil. Selektörde flash atarak yanar. Fiyatı 150 tl. Ama sağlam baya uzun menzilli bir şey istersen 500-600tl. civarı fiyatı. Düzenleyen BLACK LION - 01 Nisan 2017 Saat 22:07 |
||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Ne kadar ekmek o kadar köfte
Ben 20 liraya bi ampul alıp oturayım en iyisi |
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet uzunlarda h7 ama bence led takma ya amacına uygun değil aydınlatmıyor sadece görsellik var selektör atarken. Karanlık bir alanda ihtiyaç duyarsan sıkıntı yaşarsın.
Sen dediğin gibi kaliteli bir ampül al kısalara sonrası kebap Ben de beyaz istiyorum ama aracın üzerinde ki ampüllerin markası neyse cidden çok iyi aydınlatıyor o yüzden değiştirmiyorum hiç. |
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Beyaz hakkında kötü yorumlar okudum, uzunlarda çok etkisiz kalıyormuş falan. Muhtemelen yine aynı yoldan devam edeceğim sarı sarı gezerim problem Yok
|
||
Gokcesel
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sarı alacaksan Photon Xtreme Vision şiddetle tavsiye ederim
|
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Tamamdır. Onlardan alayım baktım çok iyi uzunlara da alırım :) |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
beyaz ampul fln hikaye ya xenon takıcaksın en fazla 6k mümkünse bulabilirsen daha düşük k
yada standart ampul ben marka olasak narva kullanıyorum memnunum osramdan daha uzun süre gidiyor araçlarımda |
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Xtreme vision a niyet ettim abi ama dediğin marka daha mı verimli olur diyorsun ?
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Şahsen ben night breaker laser düşünüyorum. Ancak ömrü 1 sene hadi çok kullanmadım 2-3 sene.. Aşırı parlak ya da boyalı lambaların ömrü kısa olur..
Osramın 10 TL lik ampulunu kullanırım.. 17 senedir Hiç ampul patlamadı.. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |