|
Macun Zımpara Boya Nasıl yapılır ?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
werty
1. Vites 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2013 Saat 14:18 |
Arkadaşlar merhaba,
Konu başlığından anlaşılacağı üzere arabamdaki ufak tefek tamponlardaki çizikleri tamir etmeye karar verdim. Batırmayı göze alarak =) Engin deneyimlerinizi ve yönlendirmenize ihtiyacım var, Öğrendiğim kadarıyla macun ve sertleştiricisi birbirine karıştırılıyor hasarlı bölgeye uygulanıyor. sonra kuruduktan sonra zıpmara yapılması gerekmekte, Ama kac numara zımpara kullanılır ne zaman sulu yapılması gerekiyor bunları bılmıyor. Boyama konusuna gelınce lokal boya olarak nasıl yapılır. ve boya yapıldıktan sonra uzerıne vernık atılmalımıdır. Yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkür ederım. |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamda onceki gun bu konuya bakiyordum. Benim aracimda da biraz hasar mevcut, forumda resimlerini paylasmistim. Acaba diyorum kendim yapabilir miyim. Su videolara baktiktan sonra neden olmasin diyebiliyorum ancak kapali bir mekan lazim ki su anda bende o yok :)
Yalniz bayagi bir malzeme lazim :) Sadece su iki video yeterli, zaten birbirinin devami videolar: Düzenleyen koliva - 16 Mart 2013 Saat 14:43 |
|
werty
1. Vites 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saol koliva Gayet açıklayıcı videolar.Baya faydalı oldu. 50 - 60 TL civarını bulur diyorum ama genede net fıyatlarını bılmıyorum.
Çok heveslendim yapım diyorum ama batırma ihtimalimde var. ilk önce tamponlardan başlarım biraz alıştırma yaparım el alışkanlığı kazanırım baktım oluyor kaportaya geçerim. =)beceremessem kaportacıdaki resimleride atarım :D havalar biraz düzelsin buradan paylaşırım gelişmeleri. |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
paylaşım için teşekkürler.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
TayfunGti
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
arkadaşım ilk olarak macunu ıspatulaya alıyorsun sertleşterici ilacı dökük karıştıyorrsun kuruduktan sonra kalın zımpara ile 80 olabilir ilk katını zımparalıyorsun ondan sonra bir kat daha macun çekip ince zımpara ile zımparalıyorsun ondan sonra delik kalmış olabir yoklama macun çekmen lazım yoklama alma fazla para tutar normal macuna çok az ama cok az boya katıp karıştır yoklama görevini görür ondan sonra sulu 360 ile boyanır hale getirebilrsin
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
açıkcası ben bu tarz işlerde kendime güveniyorum ve elimdende gelir ufak tefek yapmışlığımda var kapalı bir yerim ve zamanım olsa kendi işimi kendim yapmaya çalışırdım kesinlikle
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
İBRAHİM ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
ustam hiç gözün korkmasın ben bizim fluence nin arka tamponu lokal(bölgesel) yaptım cok güzel oldu malzemeyi fazla fazla aldım 70 tl tuttu vernik atman gerekli mat durur boya zımpara konusundada bi siyah bi kırmızı zımpara al siyah la kabasını alırsın kırmızıyla ince işcilik yaparsın yanlız aklında bulunsun boyayı aldıgın yerden altının tutkalı var sıvı bsy fırcayla sürüyosun boyamadan önce onun üstüne zımpara vs yapmadan boya atıyosun kavlama yapmıyo o zaman basarılar resim bekliyoruz :)
|
|
Asil :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |